חדשות

פייגלין מפתיע: "המתקפה על מועצת יש"ע מוצדקת בהחלט"

"אמנם המתקפה על מועצת יש"ע היא פוליטית ולא כלכלית - אבל היא מוצדקת בהחלט", כתב פייגלין הבוקר. "אין שום הצדקה להעברת כספים מוניציפליים להסבר בנושאים שנויים במחלוקת"

פייגלין מפתיע: "המתקפה על מועצת יש"ע מוצדקת בהחלט"
צילום: בגין אשם באוסלו (פלאש90)

חבר-הכנסת משה פייגלין (הליכוד) מצדיק את המתקפה על מועצת יש"ע, בעקבות חשיפת ערוץ 2 על העברת כספי ממשלה לתקציב העמותה. "אמנם המתקפה על מועצת יש"ע היא פוליטית ולא כלכלית – אבל היא מוצדקת בהחלט", כתב הבוקר. "אין שום הצדקה להעברת כספים מוניציפליים להסברה בנושאים השנויים במחלוקת ציבורית".

כזכור, אתמול, בעקבות תחקיר שפורסם בערוץ 2, ולפיו כספים מועברים בעקיפין מקופת המדינה לפעילות מועצת יש"ע, הורה שר האוצר יאיר לפיד על עצירת כל העברות הכספים למועצות ביהודה ושומרון, וזאת עד לבדיקת העניין.

העיתונאי אמנון אברמוביץ' דיווח אתמול כי הכספים לא משמשים עבור ביטחון ותחזוקת מוסדות חינוך, אלא מועברים לכאורה בעקיפין למועצת יש"ע.

בעקבות המידע, החליט שר האוצר לפיד לעצור את התשלומים העתידים לעבור למועצות בגין הסעיף המדובר, וכמו כן הור

תגובות

1
1
@@
02.02.14

גם לא מוצדק לשלם למרצים אנטי ישראלים המלמדים נושאים שנויים במחלוקת ופועלים פעילות אנטי ממלכתית, אין לשלם להם משכורות הבאים בעקיפין מהמדינה.