מאות תלמידי ותלמידות אולפנות וישיבות בני עקיבא הגיעו הבוקר לגוש עציון על מנת לחזק את התושבים ובני הנוער במקום.
מייד עם הגעתם עטופים בדגלי ישראל ביקרו ב'אלון הבודד' באלון שבות המבטא את האחיזה היהודית במקום ושמעו הסברים על הקרבות במלחמת העצמאות.
בהמשך "פשטו" התלמידים על בית הספר היסודי והתחזקו בלימוד. לאחר מכן יצאו תלמידי יב"ע עם תלמידי בית הספר היסודי להרקדה שעיקרה היה לא לפחד כלל ועם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה.
ראש מרכז מוסדות בני עקיבא וראש ישיבת אור עציון הרב חיים דרוקמן אמר למאות התלמידים "היום מציינים 68 שנים לחלוקת הארץ .. אנחנו רקדנו ואויבינו פתחו במלחמה. מלחמת העצמאות החלה עוד לפני שהכריזו על מלחמת העצמאות. היא לא הסתיימה עד היום. אבל כמו שניצחנו את אויבנו אז, ובכל מלחמות ישראל, ננצח אותם גם כיום. אנחנו ננצח כי אנחנו צודקים"
הרב בני נכטיילר מנהל מרחב בבני עקיבא ומיוזמי היום אמר "היום כ"ט בנובמבר אנחנו מבקרים ומחזקים בגוש עציון ובעמידה שלנו כאן ממשכים במאבק על ארץ ישראל".

תגובות
מוטב שהרב דרוקמן ידאג לטהרת המחנה כמו בפרשת אלון מי שמחבק את הרב אלון שלא ידבר לתלמידים
לא רק ריקודים - גם חיבוקים ונשקות בשפתיים!
על גילוי עריות חרבה הארץ דרוקמן אתה מאלה שאחראים לחורבן המוסר היהודי המשך לתמוך במטרידים במקום בתלמידים ובכך תביא את...
מו"ר הרב דרוקמן דוגמא ומופת למסירות נפש מפקיר עצמו ובריאותו למען כלל ישראל