מה קרה למנכ"ל אורנג' בתוך שלוש שנים?
אתמול אמר סטפן ריצ'ארד במסיבת עיתונאים בקהיר, כי היה מחרים את ישראל "כבר מחר", אלמלא היה צריך לשלם קנס עבור ביטול החוזה עם חברת פרטנר המובילה את מותג הטלפונים הכתום בארץ.
אלא שבעבר, ריצ'ארד אמר דברים הפוכים לחלוטין, יו"ר מועצת יש"ע לשעבר, דני דיין, מצא כי לפני שלוש שנים, ביקר ריצ'ארד בארץ, כאורח של כנס הנשיאים של ישראל 2012 בנושא 'המבט למחר' ושם אמר: ״זהו ביקורי הראשון בישראל ואני מוקסם מכל מה שאני רואה כאן".
צפו בריצ'ארד משבח את ישראל
אז מה קרה בתוך שלוש שנים? ככל הנראה לחץ ערבי הביא אותו "לצאת ידי חובה" כלפי הערבים, ולהגיד שהיה רוצה להחרים את ישראל אך אינו יכול בגלל אילוצים כספיים.
בינתיים שיגר משרד החוץ מסר תקיף כלפי ממשלת צרפת, המחזיקה ברבע ממניות אורנג' בדרישה להתנער מדבריו של המנכ"ל. שגריר ישראל בפריס יוסי גל: ״בהנחיית סגנית שר החוץ פועלת שגרירות ישראל בפריז באופן נמרץ כדי להביע את החומרה בה רואה ישראל את ההתבטאות של מנכ״ל אוראנג׳ בקהיר ואת הציפייה להבהרות מיידיות. המגעים של השגרירות כוללים פעילות בממשל הצרפתי במשרד החוץ והכלכלה ובקרב הארגונים למיניהם כמו גם בתקשורת הצרפתית״.
במקביל, חברת אורנג' ישראל יצאה בקמפיין פטריוטי כשתלתה עשרות דגלי ישראל בכל עמדות המכירה שלה ברחבי הארץ ובמרכז הבקרה הראשי בראש העין, כיסו את לוגו החברה (הריבוע הכתום) בדגל ישראל
תגובות
כל הצרות בגלל חסרון הצניעות כל הצרות בגלל חסרון הצניעות וגיוס בני ישיבה שזועקים בשמים מרן הגה”צ ר’ שמואל אוירבך שליט”א: “להמשיך לא להתייצב לא רוצים שום התקרבות לרשעים” למרות ההסכמים עם ‘יהדות התורה’ ב’פלג’ מקצינים עמדות נגד ההתייצבות בלשכות הגיוס-השמד-והניאוף • מרן הגה”צ ר”ש אוירבך שליט”א בכינוס פנימי: “שלא יהיה שום קרירות ולא לחפש שום פיתויים מאיזה צד שיבוא להמשיך בעמידה על המשמר לא להתייצב ולא לשתף שום פעולה” • בהסכם עם יהדות התורה נקבע שהסמכות להטלת סנקציות תהיה בידי שר הביטחון,, מתוך הנחה שהן לא יופעלו. תלמידיו ואוהדיו של מרן הגה”צ ר”ש אוירבך שליט”א, המכונה ראש ‘הפלג הירושלמי’ הקיצוני, “אנשי אמת של דורינו” התכנסו אמש למעמד הוקרה לבחורי הישיבות שלא מתייצבים בלשכות הגיוס – במהלך הכנסת נאמו בפני הקהל בחורים אשר נכלאו בעבר לאחר שהוגדרו כ’עריקים’ בשל אי התייצבותם בלשכות הגיוס. אחר כך נודע כי במהלך הכינוס הביאו את דבריו של מרן הגה”צ ר”ש אוירבך שליט”א שהכביר במילים חריפות נגד חוק הגי