חדשות

ב'ליכוד' החליטו לרענן לדיסקין את הזיכרון

מפלגת 'הליכוד' משיבה הבוקר לביקורתו של ראש השב"כ לשעבר, יובל דיסקין, כי הסרטון של בית ראש הממשלה הוא מידע שכל ארגון טרור היה משלם הרבה כסף בשבילו. "איש השמאל דיסקין מסתיר מהציבור כי תוכניות ושרטוטי המעון בבלפור גלויים ופתוחים לציבור באתרי אינטרנט"

ב'ליכוד' החליטו לרענן לדיסקין את הזיכרון
צילום: פלאש 90

במפלגת 'הליכוד' מגיבים הבוקר (שלישי) למתקפה של ראש השב"כ לשעבר, יובל דיסקין, לפיה הפצת סרטון התעמולה בו נראה בית ראש הממשלה הוא כשל אבטחתי חמור וכל ארגון טרור היה משלם הרבה כסף בשביל המידע הזה.

בדף הפייסבוק שלו פרסם דיסקין ביקורת נגד הסרטון וכתב: "כנראה שהפניקה מדו"ח מבקר המדינה, השכיחה את החששות הביטחוניים המפותחים עד מאוד של המשפחה המלכותית. מה לא היה לנו שם? דלתות, חלונות, סוג המנעולים, החדרים מבנה פנימי וריהוט, אביזרים ומכשירים נקודות חיבור לטלפון ועוד. הובלה אישית של 'ראש הממשלה בפועל' במשך 15 דקות במקום מגוריו (ולעיתים עבודתו) של האישיות המאובטחת ביותר במדינה. מניסיון אני יכול לומר לכם שכל שירות מודיעין זר או ארגון טרור, היו משלמים הון עתק על מנת להשיג את כל הפרטים הללו".

אלא שהבוקר משחררת מפלגת 'הליכוד' תגובה שמפריכה את טענותיו של דיסקין על כשל אבטחתי ומזכירה לו כי שרטוטי בית ראש הממשלה מפורסמים וגלויים ברחבי האינטרנט.

"דווקא בגלל שאנו מכבדים את תרומתו של יובל דיסקין לביטחון המדינה, הודעתו מאתמול תמוהה בעינינו", מסרו מתנועת 'הליכוד'.

"איש השמאל דיסקין מסתיר מהציבור כי תוכניות ושרטוטי המעון בבלפור גלויים ופתוחים לציבור באתרי אינטרנט פומביים כגון הארכיון הציוני ועוד".

תגובות

6
6
אורחת
17.02.15

דיסקין- איש השמאל מסתיר- בפני עיוור אל תתן מכשול דברי דיסקין נשמעים חדשות לבקרים בערוצי התקשורת השונים, תעמולה במסווה של ניסיון בטחוני. מן הראוי היה שדיסקין מביע דעתו בתקשורת, הוא יוצג כ"איש שמאל" ולא כראש השב"כ לשעבר, שכן יש בכך כדי להטעות את השומעים והצופים.

5
יובל המבולבל
17.02.15

יובל המבולבל יובל המבולבל

4
שמעון
17.02.15

דיסקין דביל מושלם לא ברור לי איך האידיוט הזה עוכר ישראל עמד בראש הארגון החשוב ביותר במדינת ישראל.