בנט נזף בשגרירי האיחוד האירופי:

"לבודד את ישראל בתקווה שנבצע התאבדות, זה לא מוסרי"

יו"ר הבית היהודי נפגש אמש עם 26 שגרירים של האיחוד האירופי וערך להם שיחת נזיפה. "במקום להבין שאנחנו הסכר בנהר הטרור, תתמכו בנו תעזרו לנו אל תכבלו את ידינו"

"לבודד את ישראל בתקווה שנבצע התאבדות, זה לא מוסרי"
צילום: בנט צעק, הדיון התפוצץ (ארכיון פלאש90)

יו"ר מפלגת 'הבית היהודי', השר נפתלי בנט, נזף אמש (שני) בשגרירי האיחוד האירופי בישראל במהלך פגישה שערך עימם במלון 'קינג דיויד' בירושלים.

בהקלטה שנחשפת הבוקר בגל"צ, נשמע בנט אומר להם: "לבודד את ישראל ולכבול את ידיה כלכלית, בתקווה שנבצע התאבדות, זה לא מוסרי".

"במקום להבין שאנחנו הסכר בנהר הטרור, תתמכו בנו תעזרו לנו אל תכבלו את ידינו", אמר בנט.

על פי הדיווח, במקום נכחו נציגים מ-26 מתוך 28 המדינות באיחוד, כשבין היתר היו שם שגריר בריטניה, שגריר שבדיה, שגריר בלגיה, נציג משגרירות צרפת ושגריר מוסדות האיחוד האירופי בישראל לארס פאבורג־אנדרסן.

ראוי לציין כי מדובר במפגש שגרתי אותו עורכים השגרירים ביניהם אחת לתקופה, כשלעיתים הם מזמינים אורחים, ואמש כאמור האורח היה נפתלי בנט.

מלשכת בנט נמסר לגל"צ: "דברים שנאמרים בחדר סגור עליהם להישאר שם, לא נתייחס להדלפות מזיקות".

בתוך כך, שר הכלכלה נפתלי בנט יצא הבוקר למסע ישראלי ברחבי הארץ.

בנט יתחיל את הסיור בפגישה עם תלמידים במספר מוסדות חינוך בצפון. בהמשך היום יגיע השר בנט להר אביטל וייתן סקירה בטחונית.

בנט ימשיך לאחר מכן למפעל בצפון. משם ימשיך בנט למפגש עם ראשי מועצות דרוזים. בערב יגיע השר כנס פעילים בבית שאן, ויסיים בערב שירה בציבור עם תושבי עמד בעת שאן.

מחר יסייר השר בנט במרכז הארץ ובדרום.

תגובות

2
2
עם ישראל
10.02.15

בנט - שמשון הגיבור הוא נזף בהם. והם ממש נבהלו חיל אחזתם

1
מצביע בית יהודי לשעבר
10.02.15

בנט המדליפן, כמו פיל בחנות חרסינה פוגע בכל מי שהוא רואה, ומזיק למדינה. טיניג'ר.