חדשות

"רעיונות חדשים ויצירתיים": קבינט המלחמה יתכנס

קבינט המלחמה המצומצם יתכנס היום על מנת לדון בכניסה לרפיח, ההתכנסות של הקבינט היא ברקע חזרתם של הרמטכ"ל והראש השב"כ מקהיר ועל כן יקיימו דיון גם בנושא החטופים שיכלול רעיונות "חדשים ויצירתיים"

"רעיונות חדשים ויצירתיים": קבינט המלחמה יתכנס
צילום: הקבינט (צילום: ללא קרדיט)

הקבינט המדיני-ביטחוני יתכנס בשעה 15:30 כדי לדון בכניסה לרפיח. השרים כבר אישרו את המהלך בישיבה קודמת והסמיכו את קבינט המלחמה (שיתכנס עוד טרם הישיבה המורחבת) לקבוע את העיתוי, כך מדווח ירון אברהם.

התכנסות הקבינט היא כשברקע חזרת הרמטכ"ל וראש השב"כ מהשיחות בקהיר לתיאום עם המצרים.

במקביל, שרי קבינט המלחמה יקיימו היום בישיבתם דיון שאמור להיות משמעותי בנושא החטופים, אחרי שבתחילת השבוע העלה צוות המשא ומתן רעיונות שמוגדרים בישראל "חדשים ויצירתיים".

נזכיר כי אתמול פורסם סרטון של החטוף הירש גולדברג פולין שעל פי הדיווח היה אחרי לחץ מתמשך של ממשלת קטאר על ארגון החמאס לשלוח אות חיים ממנו.

תגובות

4
4
דרור
25.04.24

רעיונות חדשים ויצירתיים = מילים מכובסות להתקפלות נוספת וקשה מול החמאס.

3
חזק בדיבורים אבל החטופים אינם
25.04.24

כי הפקיר אותם האשם

2
תאופיק
25.04.24

כל יום נוסף למלחמה נתניהו וממשלתו מכנסים את המדינה לפוץ עמוק יותר

1
אחד שמבין
25.04.24

תפסיקו לבלבל את המוח עם רעיונות חדשים שלא נותנים כלום ,ראינו מה קרה בחצי השנה האחרונה,כנסו דחוף לרפיח תחסלו את החמאס ותוציאו את החטופים.