למתכון הזה צריך להכין את העוגיות שיהיו בתוך מקצפת הגבינה אבל זה שווה את זה. קוטף מחמאות ומגיע בדיוק כשצריך משהו מתוק אבל קליל.

מרכיבים:

להכנת העוגיות השקדים:

2 חלבונים

2 כפות סוכר לבן

כף קורנפלור (אפשר תפו"א)

2 כפות קפה נמס

3/4 כוס סוכר לבן

2 כוסות קמח שקדים

קורט מלח

לאחר שהעוגיות מוכנות: יש להכין בלילה של כף אבקת קפב נמס עם כוס מים לטבילה

להכנת קרם הגבינה:

325 גבינת מסקרפונה

2 חלמונים (מהביצים של העוגיות)

1/3 כוס סוכר לבן

200 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה

אופן ההכנה:

עוגיות: לטחון במעבד מזון סוכר, קפה, קורנפלור ושקדים טחונים.

להקציף במיקסר את החלבונים וקורט מלח כשהקצף לבן להוסיף 2 כפות סוכר ולהקציף עוד

לאחד הכל יחד, בעזרת כפית להכין עוגיות ולהניח על נייר אפיה, 15 דקות בתנור 160 מעלות ולצנן

קרם: להכניס קערה לתוך סיר עם מים רותחים ולטרוף במטרפה את החלמונים והסוכר. לצנן

להקציף את השמנת המתוקה, להוסיף את לתערובת החלמונים את המסקרופנה ואחר כך את הקצפת.

הרכבת המנה:

טובלים כל עודיה בכוס הקפה ומרפדים תבנית, שמים שכבה יפה של קרם גבינה וקצפת וחוזרים על הפעולה לשכבה שניה.

מכניסים למקרר ללילה, בוזקים אבקת קקאו וזוללם.