גיוס חרדים כבר כאן. טקס סיום של מחזור ראשון לכמאה חרדים שעברו טירונות לרובאי 03, וייקראו להגנה באזור מגוריהם – יהודה ושומרון בעת הצורך, נערך היום (חמישי) בגבעת התחמושת.
גורם צבאי בכיר מתאר את הפרויקט העונה לשם "הלכה למעשה": "הפרויקט מכשיר חרדים שגרים בישובים חרדיים ביהודה ושמרון להחזיק נשק ולהגן על הבית ועל המשפחה, כשהם יחזרו לערים שלהם הם יוכלו להוות חלק ממערך ההגנה של העיר וישתלבו בחטיבות המרחביות בעיר ויקלו על כוחות הסדיר והמילואים".

תת אלוף פיני לוי, שפיקד על הפרויקט, נאם בטקס ובין דבריו אמר: "עומדים לפני 94 חרדים אשר מסיימים את הכשרתם והופכים לשותפים בהגנת המשפחה, הבית והמדינה. הייתי אתכם באימונים ובמסעות, בהכשרות ובשיחות. ואין גאה ממני. גאה בהיותכם אוהבי הארץ, גאה במוטיבציה והמסירות האין סופית. גאה ביכולת המדהימה של שילוב לימוד התורה והגנת הבית בכל יום ובכל מציאות. וגאה ברצון להוביל את המחנה".
לוי פנה למסיימים: "עזבתם את הבית ואת אזור הנוחות והתייצבתם. אמרתם אמירה, אנחנו פה, תנו לנו כלים. אתם השגרירים שלנו, אתם אלה שיחזרו הביתה וישפיעו על חבריכם לקום ולעשות מעשה. אין לנו ארץ אחרת. אין לנו עם אחר. אין לנו בית אחר."
בין המסיימים פגשנו את נפתלי סוכות, אחיו של חבר הכנסת צבי סוכות שבא גם הוא לתמוך ולחזק את אחיו.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
נכה מגבעת התחמושת
רובאי 3 בטכס בגבעת התחמושת ? איזה זלזול !!!
13:40 12.04.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שירי מנתניה
בטח יאיר לפיד וליברמן במאורות, החלום שלהם התגשם.
19:47 11.04.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שירי מנתניה
איזה מרגש, אני בוכה! ילדים מדהימים, גיבורים, מלח הארץ!!! שרופה עליכם !!!!!!!!
19:46 11.04.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר