צפו במונולוג החשוב

האחות השכולה זעקה: 'פתחתי חדשות והזדעזעתי'

אחותו של יהודה כהן ז"ל שנפל בלחימה בצפון הרצועה, הגיעה לכנסת ושיתפה: "פתחתי את החדשות והזדעזעתי, לא האמנתי שזה מה שאני צריכה לראות". האחות השכולה זעקה: "בואו נאהב אחד את השני, בואו נכבד אחד את השני"

האחות השכולה זעקה: 'פתחתי חדשות והזדעזעתי'
צילום: ורד אנסבכר בכנסת היום (צילום: ערוץ הכנסת)

ורד אנסבכר איבדה במהלך הלחימה ברצועת עזה את אחיה יהודה כהן ז"ל שנפל במהלך קרב בצפון הרצועה. היום (שני) היא הגיעה לכנסת וקראה לאחדות ולשיח מכבד. האחות השכולה דיברה במהלך ועדת חוקה ומשפט וזעקה: "החורבן שלנו הגיע בגלל שנאת חינם, בואו נאהב אחד את השני"

"לא האמנתי שחוזרים למראות שטלטלו אותנו"

אנסבכר פתחה ואמרה: "אנחנו חייבים להאמין שיש לנו את הכוחות לנצח ולמוטט את החמאס, העם איתנו זה ההקריאה שלהם. החורבן שהגיע הוא הגיע בגלל שנאת חינם, אני במוצ"ש פתחתי את החדשות והזדעזעתי, לא האמנתי שזה מה שאני צריכה לראות, לא האמנתי שאנחנו חוזרים למראות שכל כך טלטלו אותנו לפני השביעי לאוקטובר"?

האחות השכולה בכנסת
האחות השכולה בכנסת| צילום: האחות השכולה קוראת לאחדות (צילום: ערוץ הכנסת)

"אם אנחנו כל הזמן נגיד שהם אשמים והם אשמים, בוא נסתכל קודם על עצמנו ונראה שגם לנו יש אחריות לאחדות ושיח מכבד, ועל זה אחי נלחם, אחי היה הכי לא מגזרי שיש והוא יצא בשם כל עם ישראל".

רס״ן יהודה נתן כהן ז"ל (רס״ן יהודה נתן כהן ז"ל)

"אסור לתת לסינוואר לראות אותנו קורעים את עצמנו"

האחות השכולה הוסיפה וזעקה: "אני קוראת פה לכולם, לשמור על שיח מכבד, מאחד. האויבים שלנו יושבים כרגע מבסוטים על הכיסא ומאושרים ממה שהם רואים. אסור לנו לתת לסינוואר את הנחמה בלראות אותנו קורעים את עצמנו אחד מהשני. אנחנו ממש מבקשים לשמור על אחדות"

"בעלי כבר בסבב ב של מילואים, הוא היה בעזה. אנחנו ממשיכים להילחם אנחנו מבינים שזה מה שנדרש מאיתנו ואנחנו עושם את זה באהבה לעם שלנו, אבל קודם כל בואו נאהב אחד את השני, בואו נכבד אחד את השני בשביל לנצח את האויב שרק רוצה לפגוע בנו".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

7
6
ארמנד
01.04.24

ואיך נעשה את זה כשנציגינו בכנסת מתנהגים כפי שהם מתנהגים על ימין ועל שמאל?