חדשות

אחד מראשי המחאה: "אני עבריין מורשע"

אחרי פסיקת בית המשפט נגדו אמש, עורך הדין גונן בן יצחק הבהיר הבוקר כי מעכשיו הוא עבריין מורשע: " דווקא עכשיו, אני מרכין את ראשי בפני בית המשפט"

אחד מראשי המחאה: "אני עבריין מורשע"
צילום: (צילום: אוליביה פיטוסי / פלאש90)

עורך הדין והפעיל החברתי, גונן בן יצחק, הודיע הבוקר כי בעקבות פסיקת בית המשפט נגדו אמש, מהבוקר הוא נחשב "עבריין מורשע", כהגדרתו. בן יצחק הבהיר כי הוא אינו מאמין שמישהו פעל נגדו אלא מקבל את הפסיקה כפי שהיא.

בחשבון הטוויטר שלו כתב בן יצחק: "בית המשפט הרשיע אותי אמש בעבירה של הפרעה לשוטר במילוי תפקידו. עד שהקביעה הזו לא תשתנה, אם היא תשתנה, אני עבריין מורשע".

בן יצחק הדגיש כי "יש לי השגות על המסקנה אליה הגיע בית המשפט, אבל גם עכשיו או אולי דווקא עכשיו, אני מרכין את ראשי בפני בית המשפט".

"לא תפרו לי תיק והדיפ סטייט לא פעל נגדי. זו מדינת חוק. גם כאשר התוצאות הן קשות. והייתי חוזר על זה שוב אם הייתי מאמין שזה יציל ולו עין אחת", כתב בן יצחק.

בן יצחק הורשע בגין הפרעה לשוטר בשעת מילוי תפקידו, בעת שנכח בהפגנה מול ביתו של ראש הממשלה בנימין נתניהו לפני כחודשיים. הוא זוכה מעבירה של התקהלות אסורה, שהופיעה גם היא בכתב האישום שהוגש נגדו.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

9 תגובות
9
מוטי א.א
04.09.23

יש לשלול ממנו את רישיון העורך דין

הצטרפו אלינו