חדשות

לשכת עורכי הדין נגד גונן בן יצחק: "סיכוי שתודח"

עורך הדין גונן בן יצחק, ממובילי מחאות בלפור ומחאות קפלן, קיבל הודעה מוועדת האתיקה של לשכת עורכי הדין המודיעה כי קיים סיכוי שיושעה מהמקצוע לאור כתב אישום שהוגש נגדו

גונן בן יצחק
גונן בן יצחק | צילום: אולייבהי פיטוסי, פלאש 90

וועדת האתיקה של לשכת עורכי הדין בתל אביב פנתה לעורך הדין גונן בן יצחק והודיעה לו כי ייתכן שיודח או יושעה ממקצוע עריכת הדין.

עורך הדין גונן בן יצחק, המוכר כמתנגד חריף לראש הממשלה נתניהו והממשלות בראשותו, קיבל פניה מוועדת האתיקה במחוז תל אביב בה הודיעו לו כי לאור הכתב האישום שהוגש נגדו לפני כשלוש שנים, נשקלת השעיה שלו מהמקצוע.

בן יצחק קיבל את הפנייה במהלך חודש יוני, בה התבקש להתייחס לכתב האישום ולמקרה עליו הוא מואשם, בנוסף הובהר לו כי הפנייה היא חלק מבדיקה של וועדת האתיקה, שבסופה קיים סיכוי כי יושעה מעריכת דין.

אליהו לוקסנברג

בקשתה של וועדת האתיקה מגיעה על רקע כתב אישום אשר הוגש נגד בן יצחק לפני כשלוש שנים בגין עבירת הפרעה לשוטר בעת מילוי תפקידו והתקהלות אסורה, כחלק מפעילותו במחאה נגד ממשלות נתניהו.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

8 תגובות
6
אפרים
28.08.23

אם מה שכתוב פה נכון, זה סוף הדמוקרטיה. חופש ההפגנה הוא אחד ממרכיבי הדמוקרטיה. אסור לקפח את פרנסתו של אדם שהפגין שלא כחוק.

הצטרפו אלינו