יום אחרי ההתפרעויות האלימות וההרסניות של מאות מסתננים אריתראים ברחובות דרום תל אביב, צוות חדשות סרוגים יצא לשטח על מנת לשמוע את הקולות של האנשים שחווים את האירועים האלה באופן יום יומי, זה מה שהיה להם לומר.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
ליאור, העובד בסופר בפינת רחוב בדרום תל אביב התראיין לצוות חדשות סרוגים וחלק את תחושותיו בקשר למה שהתרחש והסביר: "בשנת 2023 זה לא צריך לקרות, הייתה פה מלחמה כאילו אנחנו באפריקה. שברו פה זכוכיות של עסקים, אנשים מפסידים כסף, מפסידים יום עבודה"
בנוסף הבהיר ליאור כי האירוע לא חדש, וכי חלק מהאשמה מוטלת על בתי המשפט : " זה על בסיס יומי זה רק מה שקרה אתמול, יש פה נרקומנים יש פה גנבים, יש פריצות, גנבו לי פה את המזגנים כמה פעמים. נרקומנים שמתפשטים, יורקים על אנשים, זורקים דברים. המשטרה חסרת אונים, העניין פה זה בתי המשפט שמשחררים את החברה האלה כל פעם".
כשנשאל לתחושותיו בקשר להבדלים בין צפון תל אביב לדרום תל אביב הסביר ליאור: "ברור שאני חושש, אנחנו פה במרכז תל אביב, 2023, בצפון תל אביב אין לא נרקומנים, ולא גניבות ולא שודדים, כי שמה יושבים מי שצריך לשבת שם ודואגים להם ואנחנו פה נפגעים, מפסידים יום עבודה מפסידים כסף, המסר שלי שהמדינה הזאת תחזור להיות מתוקנת, תחזור המשילות, מה שראו אתמול זה מה שאנחנו רואים כל יום, אולי עכשיו אנשים ילמדו"
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
עוברת אורח שהגיע למקום מרמת השרון סיפרה כי נדהמה לשמוע על האירועים: "אני שמעתי על זה רק לקראת ערב ואני הייתי בשוק. מי אירגן אותם? שמעתי שהיה להם חולצות אדומות חולצות כחולות, לא הבנתי איך זה קרה. האמת היא שלא ידעתי בכלל שזה פה, אני לא מפה. באתי מרמת השרון ואני בהלם".
כשנשאלה להבדלים בין היחס לדרום תל אביב וצפון תל אביב הסבירה: "מבחינת העירייה? כנראה שכן יש הבדל כלשהו, גם האוכלוסיות שונו."
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
מוש
זה מה קורה שלא מטפלים בעכברים זה אותו דבר תודה לבץ הרוס כל חלקה טובה בארץ
16:13 03.09.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אשר ללוז
כבר לפני עשרים שנה היו צריכים לטפל בבעיה זו מהשורשמה ש מה שקרה אתמול זה רק פרומו
15:24 03.09.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר