בעקבות החלטת בג"צ לבטל את החלטת מנכ"ל משרד החינוך לקיצור שעות הלימוד בחינוך המיוחד צייצה גוטליב: "כאמא לילדה אוטיסטית בתיפקוד נמוך כאבתי את החלטת מנכל משרד החינוך לקצר את יום הלימודים של ילדינו המיוחדים.
בג"ץ ביטל את ההחלטה, לא כי היא לא חוקית, כי היא חוקית. לא כי היא לא סבירה, כי היא סבירה. אלא כי היא פוגעת בעקרונות הצדק ובהשלכות האדירות על ילדינו האוטיסטים הגיבורים".
לפיד עקץ: יש בג"ץ; אין ממשלה
יו"ר האופוזיציה יאיר לפיד בירך גם הוא על ההחלטה ועקץ את הממשלה: "מברך את בג״צ על ההחלטה החשובה והצודקת לטובת אלפי משפחות בישראל. בימים בהם אין ממשלה בישראל טוב שבית המשפט העליון עומד על זכויותיהם של החלשים ביותר והמשפחות הזקוקות לכך יותר מכל".
כאמור, בית המשפט העליון קיבל את עתירת ההורים וארגון אלו"ט לבטל את החלטת מנכ"ל משרד החינוך להקדים את סיום יום הלימודים לשעה 16:00 בטענת מחסור בכוח אדם בחינוך המיוחד.

בנימוקיו הרחיב בית המשפט כי החלטת משרד החינוך התקבלה ללא התייעצות עם נציבות שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות ומבלי לאפשר להורים תקופת התארגנות נאותה. כמו כן ההחלטה התקבלה ללא אישורם של שר החינוך ושר האוצר.
תגובות
תמהני אני לא יודע אם כבוד חברת הכנסתי היא יותר אידיוטית או יותר מושחתת. כשזה נוגע לה (לילד האישי שלה) פתאום בג"צ הוא נפלא ונהדר. זה שאת רוצה לסרס את אותו בג"צ לא יוצר אצלך תחושה של בעייתיות קלה?
היא טלי גוטליב ואצל טלי גוטליב כידוע אין צורך לחפש הגיון. הוא יצא לחופשה ארוכה.
בהמשך דבריו החכמים של ידידי רוצה להוסיף שאין גם צורך לחפש יופי כי היא מכוערת טילים מבחוץ ובפנים ! חיה פרומה נסיכה לעומתה