רבבות זורמים לעצרת התמיכה ברפורמה המשפטית בתל אביב, בין הדוברים בעצרת היה יושב ראש תנועת  הביטחוניסטים, תת אלוף אמיר אביבי ופרופסור טליה איינהורן. חבר הכנסת אביחי בוארון הבטיח :"אנחנו התחלנו בעילת הסבירות".

תת אלוף אמיר אביבי בעצרת התמיכה ברפורמה המשפטית: "יש קומץ קטן של קצינים שמנסים להמריד"

"אני רוצה שתדעו, הרוב המכריע של הצבא שומר על עם ישראל. הטייסים שומרים עלינו, צה"ל נמצא בכשירות ושומר עלינו בכל רגע נתון. יש קומץ קטן של קצינים שמנסים להמריד. אנחנו לא יכולים לקבל דבר כזה. אנחנו ממצאים פה מול הקריה. שלושים שנה שירתתי בצבא, בין היתר כראש לשכת הרמטכ"ל.

"כדי שכל הקצינים האלה שפועלים נגד צה"ל ישמע מה אומר ערכי צה"ל ויחזור בעצמו. לפני כמה ימים היו פה אנשים אחרים שהם נגד רפורמה, היום אנחנו פה בעד הרפורמה, אבל יש דבר אחד שאסור שיפריד בניינו – ביטחון מדינת ישראל".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

אמיר אביבי (צילום: תקומה 2023)

פרופסור טליה איינהורן:"כולנו כאן ביחד, עם אחד"

פרופסור טליה איינהורן:"כולנו כאן ביחד, עם אחד, ערבים זה לזה. הפכנו למדינה משגשגת, תעשייה ביטחונית, לא עוד מדינה מאומת, יחסי החוץ פורחים. כעת הגיעה שעת התיקון של מערכת המשפט. עם ישראל לדורותיו. מצאנו את עצמנו עם בית משפט עליון שמתייחס לעצמו כאל משפחה, לכן השופטים שלו יחליטו מי יכנס למועדון.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(צילום :תקומה 2023)

הנשיא מתמנה בשיטתה סניוריטי. בחר 64 מנדטים כדי לשנות. זכותנו להיות עם חופשי בארצנו, לא ניתן לשלטון של מהפכה צבאית. מכאן נקרא לממשלה אל תראו ואל תחתו. רוב מוחלט של העם תומך בכם".

עצרת התמיכה (צילום: אהרל'ה קרומבי)

מוקדם יותר חבר הכנסת מהליכוד אביחי בוארון נאם בעצרת והבהיר: "אנחנו התחלנו בעילת הסבירות, ואנחנו ממשיכים לוועדה למינוי שופטים. אנחנו לא נחכה 18 חודשים, ועד המושב הבא נמשיך עם הוועדה למינוי שופטים. אז נמשיך עם חוק יסוד השפיטה כי יש כנסת בישראל ויש עם בישראל".

"לא ניתן לכם לגנוב את הדמוקרטיה. אנחנו לא מוכנים שקבוצת קצינים תהפוך את מדינת ישראל לרפובליקה של בננות. לא ניתן להם לסחוט אותנו באיומים, לא ניתן להם לדרוש פרוטקשין".