בדקות האחרונות נשלחת הודעת אזהרה לתושבי ירושלים.
בתוכן ההודעה נכתב: "קריאת אזהרה ישנה דמות חשודה נושאת תיק שהצליחה להיטמע בין המשתתפים במצעד ומי שיבחין בה יודיע לגורמי הביטחון…אנא להיזהר". כמובן שמדובר בהודעת מזויפת שנשלחה על ידי משתמש לא ידוע.
היום (חמישי) מתקיים מצעד הדגלים המסורתי בירושלים, כחלק מחגיגות יום ירושלים ה-56. מדובר באירוע נפיץ שמעורר סערה בכל שנה ובמשטרה נערכו מבעוד מועד לכל תרחיש. בתחילת היום פונו מספר פעילי שמאל שניסו לחסום את אחד הכבישים המובילים לירושלים ובמהלך הבוקר נעצרו עוד מספר פעילים שהפרו את הסדר באזור הר הבית.

ההודעה המוזרה נשלחה למכשירי הפלאפון של רבים כשהשולח אינו ידוע.
מדוברות המשטרה נמסר: "בשעות האחרונות מופצת הודעת אזהרה כוזבת לציבור, הנחזית להודעה שהופצה מטעם המשטרה. נבהיר כי מדובר בהודעה כוזבת חסרת כל אחיזה במציאות ואין ליחס לה חשיבות כלל". המשטרה החלה בבדיקה לאיתור הגורם/המקור שהפיץ את ההודעה הכוזבת לציבור.
נזכיר כי לאור אירועי יום ירושלים תוגברה ירושלים בכוחות של כ-3200 חיילי משמר הגבול ושוטרי משטרת ישראל על מנת לדאוג שהאירוע יעבור בשלום וללא נפגעים.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
שמעון הגלילי
זה בטוח אנרכיסט בזוי שנצבט לו הלב ביום חגה של ירושלים. בירתינו לנצח.מקווה שיתפס וישלם את המחיר על הפחדת הציבור החוגג.
16:38 18.05.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר