יו"ר המחנה הממלכתי, בני גנץ נשא דברים בפתח ישיבת הסייעה ואמר: "זוהי שעת חירום אמיתית. שוחחתי עם ראש הממשלה נתניהו ופניתי גם ליו"ר הכנסת אמיר אוחנה -סיגרו עכשיו את מליאת הכנסת ואל תפתחו אותה עד שנרגיע את הרוחות. תעצרו הכל וניסע מכאן לבית הנשיא בירושלים, ונחליט שמדברים עכשיו". ראש הממשלה ענה לגנץ בשיחה ביניהם ואמר: "דלתי פתוחה, בוא עכשיו".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
גנץ לרה"מ: "אל תאפשר את החורבן"
שר הביטחון לשעבר קרא להידברות מיידית ואמר: "יש לנו הזדמנות לעצב את חייה החוקתיים של המדינה בהסכמה. אני יודע שהסיכויים להצליח בהידברות לא גבוהים, אני יודע שהחומות גבוהות והפערים גדולים – אבל ההיסטוריה לא תסלח למי שלא ינסה למנוע את מלחמת האחים. אין לנו מה להפסיד מלדבר – יש לנו הרבה מה להפסיד אם המצב ימשיך להידרדר. חברים, לנו כמייצגי ציבור יש אחריות – היום אינו עוד יום שגרתי, הימים האלו אינם ימים רגילים ונדרשים מעשים לא רגילים. יש לעצור הכול – ולהתייצב הלילה בבית הנשיא".
"אני קורא בעיקר לנתניהו: אל תהיה זה שמאפשר את החורבן. סגור את המליאה עכשיו, שלח את יריב לוין ושמחה רוטמן לבית הנשיא, וקרא להפסקת ההתססה והאלימות של שרים שמטרתם לשרוף את החברה הישראלית בדם, אש, ותמרות עשן. בשם בוני הארץ, בשם שורדי השואה, בשם הלוחמים שנפלו ונפצעו למען המולדת. בשם ההיסטוריה, ובעיקר, בשם העתיד".
"המדינה בוערת ואתם דורסים בוועדה"
בהמשך התייחס גנץ לשאר חברי הקואליציה ואמר: "רוטמן, בן גביר ולוין מסתובבים עם לפידים ומבקשים להבעיר את המדינה ונתניהו מתדלק את זה לאור צרכיו האישיים. הטרור מכה בנו מבחוץ והם מפרקים אותנו מבפנים".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
"המדינה בוערת ואתם יושבים בוועדה ודורסים. זהו מעשה אנטי ציוני אנטי ממלכתי מעשה מעשה מסוכן. מתי נעצור? שדם יישפך ברחובות? המפגינים הם מלח הארץ, הם שומרי דמוקרטיה ומשרתיה. הם אזרחים שמפגינים מול שרים אנרכיסטים שמבקשים לעשות הון פוליטי באמצעות עמדות הכוח שלהם. אני קורא להם המשיכו להפגין ולמחות עשו זאת על פי החוק".

מה דעתך בנושא?
6 תגובות
0 דיונים
ת
בוקר טוב גנץ.התעוררת משנת היופי?הייתם עסוקים מידיי במקום להרגיע את המפגינים.העיקר להסית.בושה
22:11 01.03.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
משה
גנץ לא יעזור זה אותו ביבי אותה משפחה והיום יותר מתמיד קבל חיזוק מהקיצונים אירגון וחזון כהנא.
19:09 01.03.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מיכאל
זה בדיוק הקוזאק הנגזל ,גם מבעירים את המדינה ובסוף מתלוננים
17:26 01.03.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ריקי
מר בני גנץ ההצגות שלך לא עובדות על איש
17:16 01.03.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מיקי ליפשיץ
ההלפידיסטים והגנים, עם מימון של BDS, סורוש, קרנות ועמותות מחו"ל העוינים את ישראל, רוצים להפיל שלטון לגיטימי אחרי בחירות דמוקרטיות ולהשליט דיקטטורה של הפרוגרסיבים
17:13 01.03.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
כוכב כהן
אתם מתפרעים ויש לכם עוד טענות
17:11 01.03.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר