מבזקים
סרוגים

חשד לחיסול נוסף בלוד: נקבע מותו של גבר כבן 30

מלחמות העבריינים בלוד עולה מדרגה: חשד כי גבר כבן 30 חוסל לאחר שנורה מטווח קרוב. הירי התרחש סמוך לזירת פיצוץ הרכב בו נהרג אדם נוסף היום

חשד לחיסול נוסף בלוד: נקבע מותו של גבר כבן 30
חשד לחיסול נוסף בלוד: נקבע מותו של גבר כבן 30 צילום: זירת האירוע (צילום: תיעוד מבצעי מד"א)

שעות לאחר פיצוץ הרכב בו נהרג אדם בלוד, חשד לחיסול נוסף בעיר. גבר כבן 30 נורה מטווח קרוב והחובשים שהגיעו לזירה נאלצו לקבוע את מותו במקום. על פי דיווחים ברשתות הערביות הגבר שנורה הוא אחמד אבו חמאד. לפי הדיווחים הירי התבצע סמוך לזירה בה התפוצץ הרכב מוקדם יותר היום.

חשד לחיסול בלוד: רכב התפוצץ; הנהג נהרג במקום
חשד לחיסול בלוד: רכב התפוצץ; הנהג נהרג במקוםצילום: חשד לחיסול בלוד: רכב התפוצץ; הנהג נהרג במקום

חובש רפואת חירום מיחידת האופנועים של מד"א, מנדי אמיתי סיפר: "כשהגענו הפצוע שכב על המדרכה מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה. ביצענו בדיקות רפואיות הוא היה ללא סימני חיים ונאלצנו לקבוע את מותו".

ממשטרת ישראל נמסר: "המשטרה פתחה לפני זמן קצר בחקירה עם קבלת דיווח על פצוע ירי בלוד, כאשר מותו נקבע במקום על ידי גורמי רפואה. שוטרי תחנת לוד מבצעים סריקות ואיסוף ראיות במקום, הרקע ככל הנראה פלילי".

לוד: שני חיסולים ביום

כאמור מוקדם יותר היום דווח כי שוטרי תחנת לוד פתחו בחקירה, עם קבלת דיווח בדבר חשד לפיצוץ רכב בעיר, בו נמצא הנהג ללא רוח חיים. בתוך כך, מעבדת מז״פ וחבלה בחנו את הזירה, איתרו מטען שהתפוצץ שהוצמד לג׳יפ, כשהרקע ככל הנראה פלילי.

אירוע ירי חיסול לוד מד"א