אחרי הביקורות הקשות שספג על המחיר שביקש להופעה ביום העצמאות, עומר אדם בהחלט יופיע ביום העצמאות אבל לא בישראל.

על פי פרסום של העיתונאי גיל משעלי, אדם צפוי להופיע ברחבי ארצות הברית ביום העצמאות הקרוב.

אדם ידלג בין: לוס אנג'לס, מיאמי וניו יורק (בתאריכים: 23, 25 ו-26 באפריל) ויופיע בפני הקהילה היהודית והישראלים המתגוררים בארה"ב.

כזכור, אדם החליט לקחת הפסקה מישראל ולעבור להתגורר בדובאי יחד עם בת הזוג, הדוגמנית יעל שלביה.

(צילום: אלדד אלוני)

לפני שעזב לדובאי, אדם הוציא שיר לפני כחודש בו התייחס לכל הסערות שעורר בשנת 2022 ועל הביקורות הקשות שקיבל בתקופה האחרונה.

בין היתר סערת השיר שלו "קאקדילה", ועל כך שאפילו שרת התחבורה יצאה כנגד השיר. לאחר מכן, התייחס לסערה שהייתה בהופעתו בפארק הירקון יחד עם ניקי ג'אם, שלטענת המעריצים הייתה קצרה מידי ואדם בתגובה התנצל וערך הופעות פיצוי לכל מי שהגיע אל פארק הירקון והתאכזב.

הפזמון כולו עוסק בכך שפורסם כי החליט לקחת הפסקה ממושכת מהמוזיקה ולעבור לגור בחו"ל, ככל הנראה בדובאי: "אני לא עוזב לא בורח, נוסע לחפש את הנשמה שלי, אולי אחזור הרבה יותר שמח- אמצא ברחובות את השלווה שלי באמת".

אדם כתב אדם למעריציו בעת פרסום השיר: "בוקר טוב שותפים שלי, אתם מכירים אותי כבר שנים, אתם יודעים שאני לא מדבר הרבה. אני שומר את החיים שלי ואת הרגשות שלי לעצמי ולסביבה שלי. אבל לפעמים כשאתה לא מדבר, אנשים מדברים במקומך".

"רציתי לספר לכם קצת ממה שעובר עליי בתקופה האחרונה. להוציא שיר בשבילכם ובשבילי ולהגיד לכם בעצמי: 'אני לא עוזב אני לא בורח, נוסע לחפש את הנשמה שלי'. מוזיקה ואתם זה החיים שלי".