מרב מיכאלי נגד עומר אדם: "מילים גזעניות ומחפיצות"
כבר כמה ימים עברו מאז שעומר אדם הוציא לאור את השיר "קאקדילה" והרוחות לא נרגעות. רבים נפגעו מאדם והשרה מרב מיכאלי הגיבה גם היא: "אני מתמודדת כבר שנים עם התוצאות ההרסניות של שירים כאלה"

לפני מספר ימים עומר אדם הוציא לאור שיר חדש הנקרא "קאקדילה". מיד לאחר צאת השיר הרשת געשה. רבים נפגעו מכך שעומר אדם שם במבטא רוסי וכן, כי הוא לועג לרוסים.
גם שרת התחבורה, מרב מיכאלי, אינה נותרה אדישה והגיבה בנחרצות כנגד השיר החדש.
כך מיכאלי כתבה: "הלוואי ויכולתי להיות קלילה ומגניבה כמו עומר אדם, הלוואי. הלוואי ויכולתי להגיד מה הבעיה, זה מרים ומקפיץ חבר'ה במסיבות וחתונות, מה אתם כובד. הלוואי. הלוואי שגם אני הייתי יכולה, כמו עומר אדם, להתעלם ולהתכחש לתוצאות של המילים הגזעניות, המחפיצות והמשפילות בשיר שלו".
"הלוואי. אבל לצערי אני כובד. כי אני פשוט מתמודדת כבר שנים עם התוצאות ההרסניות של שירים כאלה ושל התרבות שהם מייצגים ומייצרים. אני רוצה להאמין שעומר אדם הוא לא אדם מרושע".
"אני רוצה להאמין שאם עומר אדם היה רואה את הבנות שהחיים שלהן נגמרו כי מישהו ששמע שיר כזה חשב שזה מגניב ומה היא עושה עניין ומה היא כובד, הוא היה מעלים את השיר הזה מהעולם. אבל הוא לא פוגש אותן".
"כי הוא בוחר לא לפגוש ולא לראות ולא להתמודד עם המציאות. לא מדובר רק בעומר אדם, כמובן. כל הכוכבים שיש להם כזאת הצלחה והערצה עצומה, יש להם כח אדיר בידיים. ועם הכח הזה מגיעה אחריות גדולה".
"בואו תהיו כאלה פופולריים ומגניבים בלי לגרום כזה נזק נורא. הזדמנות להחלטה יפה לשנה החדשה. ובינתיים, בנות, אחיות, חברות – תהיי בטו – חה. את ממש לא צרי – כה למצוא חן בעיני אף אחד כזה".