המחאה נגד התכנית המשפטית של השר הנכנס יריב לוין וראש הממשלה בנימין נתניהו עולה לשלב. ביום שלישי הקרוב יתקיימו השבתות אזהרה בהיי טק ובעסקים השונים.

בנוסף, ביום חמישי יתקיימו פעולות מחאה שונות ברחבי הארץ. זאת בנוסף להפגנת הענק המתוכננת ברחוב קפלן במוצ"ש, כך נמסר מטעם מטה "המאבק בהפיכה המשטרית".

ההפגנה אמש (קרדיט: אמיר גולדשטיין)

בשלישי הקרוב יקיימו עובדי ההייטק ומעל ל-130 עסקים וחברות השבתת אזהרה לממשלת ישראל שתימשך מספר שעות.

באירועים ישתתפו מתנגדי ההפיכה המשטרית וביניהם: מחאת ההייטקיסטים, מחאת הסטודנטים, מחאת הגלימות השחורות, תנועות המחאה ואזרחים.

ממטה המאבק בהפיכה המשטרית נמסר: ״ההפיכה הדיקטטורית תפגע אנושות בזכויות אזרח, בכלכלה הישראלית ובכל מערכות החיים. לכן, אנו נדרשים לצעדים דרסטיים. למרות הפגיעה הכלכלית אנו נוקטים בצעד זה כצעד ראשון להבהיר לממשלת ישראל שההפיכה המשטרית לא תעבור. מדינת ישראל לא תהיה דיקטטורה כי היא לא תתפקד ולו ליום אחד ללא השדרה המרכזית של הכלכלה והחברה הישראלית״.

(צילום: מרים אלסטר/ פלאש90)

הרשימה המלאה:

רשימת חברות הייטק אשר נענו עד כה לבקשת עובדיהן ואפשרו את השבתת האזהרה לממשלת ישראל ביום שלישי הקרוב:

נטורל אינטלג'נס

רדיס

למונייד

INX

Hello heart

Wiz של אסף רפפורט

Cheq

אקטיב אימפלימנטס

אלגו סק

Forter

cheetah technologies

האניבוק

Meat. The End

Luminescent

Piggy של שאול אולמרט

Track160