מתכון לערב חורפי: תבשיל קארי ירוק עם אורז לבן
עם עליית העונה החדשה של הישרדות בה יאלצו השורדים לחיות על אורז בלבד, ריכזנו בעבורכם מתכונים שיהפכו את המשימה לקלה במיוחד. והפעם: תבשיל קארי ירוק עם אורז לבן
בימים שמתחשק לכם לסיים את הערב עם תבשיל חם ומנחם, ובא לכם לגוון, המתכון הזה הוא מה שאתם צריכים. הוא דורש השקעה וחלק מהמצרכים שלו הם לא דברים שתמיד יש בבית, אבל זה יהיה שווה את זה.
מתכון לתבשיל קארי ירוק עם אורז:
מצרכים:
½ בצל
1 שן שום
50 גרם שעועית ירוקה
1 פלפל חריף ירוק
70 גרם ברוקולי
1 פאק צ'וי (דומה ללפת)
50 גרם אספרגוס
2 קישואים
1 כף משחת קארי ירוק
50 מ"ל רוטב סויה
500 מ"ל ציר ירקות
500 מ"ל חלב קוקוס
שומשום שחור
אורז לבן (להגשה)
שמן
מלח
הוראות הכנה:
קוצצים את הבצל ומטגנים על אש בינונית בשמן בסיר רחב וצר .
בזמן שהבצל מתרכך קוצצים את הירקות לפרוסות גסות: פלפל חריף, ברוקולי, פאק צ'וי וקישואים.
כאשר הבצל הופך לשקוף, מוסיפים את השום הפרוס דק ואת הירקות, ומקפיצים במשך כמה כמה דקות.
כשהירקות מזהיבים, יוצקים כף קארי ירוק במרכז הסיר ומוסיפים רוטב סויה על הקארי תוך כדי ערבוב.
יוצקים את המרק וחלב הקוקוס ומבשלים יחד 10 דקות נוספות.
מפזרים צרור שומשום שחור ומגישים לצד אורז לבן.
בתאבון!
המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו