בעוד בימים האחרונים הצהובונים בבריטניה ובעולם כולו עוסקים בטענות שעשויים להעלות הנסיך הארי ורעייתו מייגן מרקל כנגד הממלכה בפרויקט הדוקו החדש שלהם שיעלה בימים הקרובים בנטפליקס – בממלכה כבר נערכים לסערה הבאה: ספרו האישי של הנסיך הארי שצפוי לראות אור בתחילת השנה הבאה.
לפי מומחה מלכותי שצוטט בתקשורת הבריטית, המלך צ'ארלס השלישי סימן קו אדום שבמידה ובנו הנסיך הארי יחצה אותו – לא תהיה לו דרך חזרה. לפי המומחה, הקו האדום שסימן המלך הוא מתקפה על רעייתו – קמילה.

המומחה, פיל דמפייר, אמר כי המלך "יסגור את הדלת" בפני הנסיך במידה והספר החדש בן ה-416 עמודים יתקוף את קמילה. "הוא נחוש לעמוד לצד בנו, אבל יש לו קווים אדומים".
"הכרזת מלחמה": הטיזר הראשון ל'הארי ומייגן' בנטפליקס
"אני בטוח שזה נכון שצ'ארלס יעשה מאמצים רבים כדי לשמור על מערכת יחסים עם הארי אבל יש גבול" טען המומחה. "המלך סולח להארי על הכל, חוץ מלגרור את קמילה לבוץ".
כזכור, בחמישי האחרון – במקביל לביקורם בארה"ב של הנסיך והנסיכה מוויילס, וויליאם וקייט מידלטון – פורסם הטריילר לדוקו של הארי ומייגן בנטפליקס, ובצהובונים בבריטניה כבר מעלים השערות כי הדוקו יכיל טענות לבריונות מצד הארמון כלפי הנסיך הארי ומייגן מרקל.
באחד הרגעים בפרומו, נראית מייגן כשהיא מחזיקה את ראשה בידיה ובוכה. "הם ידברו על היותם קורבנות של מכונת התקשורת של הארמון" אמר אחד המקורות ל-"pagesix"
בצהובון אחר, ה"דיילי מייל", ציטטו מקור מלכותי שאמר על הטיימינג של שחרור הטריילר – ביקור הנסיך והנסיכה מווילס בארה"ב: "אני לא רואה איך מישהו יכול לראות בזה משהו אחר מלבד הכרזת מלחמה". לדבריו: "שום דבר פה לא מפתיע".

בטריילר נשמעת שאלה: "מדוע רציתם לקיים את הסרט הדוקומנטרי הזה?" על רקע תמונות מתוקות במיוחד של הארי ומייגן. קולו של הארי נשמע בתשובה: "אף אחד לא יודע מה קורה מאחורי דלתיים סגורות".
הארי מוסיף: "עשיתי כל מה שיכלתי על מנת להגן על משפחתי". לאחר מכן, מייגן אומרת: "לא יותר הגיוני לשמוע את הסיפור מאיתנו?"
מה דעתך בנושא?
23 תגובות
4 דיונים
הכל הצגה לכסף
על מי הם עובדים - תשומת לב והרבה כסף..
19:02 20.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
את.חבצלת
אחלה זוג הרי ומייגן, תמיד רעננים אוהבים כל כך אמתיים מול אחזרים צבועים שייכים לעבר,כל המלוכה הזות כבר מזמן פג תוקף.
23:13 10.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אזרחית
תפסיקו להמציא תגובות מפוברקות ומידע לגמרי לא נכון, על בית המלוכה הבריטי. זה לא מכובד כלפי בית המלוכה והממלכה,אזרחיה.
02:37 05.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אירינה
בתגובה ל: אזרחית
התגובה שלך....פיפיייי חחחחחחחחחחח
09:00 18.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אנגלופילית
בחורה שפלה, נכלולית ומניפולטיבית שהתלבשה על נסיך טמבל ופתי
18:22 04.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נחשון
מי זה בכלל הנאד הנפוח והלבנבנבן? איך בשנת 2022 יש עדיין מלוכה? לא להאמין הבריטים המטומטמים צריכים לקום ולתפוס את המשפחה מהאוזניים ולזרוק אותם לביוב הקרוב.
10:31 04.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מור
כך נראה תחילתו של הסוף המלוכה בבריטניה בדרך החוצה כמו רוב הממלכות באירופה מלכים ונסיכות יישארו בסוף רק באגדות או כמשהו סימבולי בלבד.
10:29 04.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הילרי קנט
טוב מאוד !! כל הכבוד להם אחרי 3000 שנות שתיקה הגיע הזמן שמישהו יטלטל את הנהנתנים ההרסניים הרבה דם נשפך בבית המלוכה הבריטי , סוף סוף זוג אמיץ חכם ולא...
טוב מאוד !! כל הכבוד להם אחרי 3000 שנות שתיקה הגיע הזמן שמישהו יטלטל את הנהנתנים ההרסניים הרבה דם נשפך בבית המלוכה הבריטי , סוף סוף זוג אמיץ חכם ולא חי על חשבון העם העולב
המשך 10:09 04.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רננה
גברים גרושים מהסוג של צ'ארלס מעדיפים את האישה השנייה ולא את הילדים מהאישה הראשונה. מחליא
09:55 04.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ליטל
המלך- מפלה! הארי- הבן הדחוי! רואים בבירור שהוא קר ומנוכר אליו!
07:42 04.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דלי
מייגן השקרנית העחובה חולת פירסום לא כדי לשמוענאת הסיפור ממך כי את והארי הבזויים שקרנים רמאים שרציתם לרשת את הכס.... אילו חייתם לפני 400 שנה בטח הייתם רוצחים את קייט...
מייגן השקרנית העחובה חולת פירסום לא כדי לשמוענאת הסיפור ממך כי את והארי הבזויים שקרנים רמאים שרציתם לרשת את הכס.... אילו חייתם לפני 400 שנה בטח הייתם רוצחים את קייט ויחיאםמואת ההילדים שלהםנכדימלרשת את הכס. תודה לאל אתם חיים במאה 21 ואתם לא יכולים לעשות רצח אנשים אז אתם עושים רצחי אופי תוך שקרים רמאות והמצאות שלכם, שזה מבחינתי אותו דבר....זוג דוחה מניפולטיבי שקרן רמאי ובוגד. אחותה ואבא של מיגן המרשעת צדקו לגבי האןפי שלה....הארי הוא ממזר של שחקן הפולו ולא בן של צארלס. בדיקה גנטית פשוטה יכולה להוכיח זאת.
המשך 06:36 04.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עפ
בתגובה ל: דלי
נכנסת לזה חזק מדי.
23:14 17.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אחרימה
בתגובה ל: דלי
איז וקנאה מעוורת עיניים נופש יואווו ה' יעזור לך
09:02 18.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר