מתכון לעוף עם תפוחי אדמה, בטטה ואפונה בסיר אחד.
מצרכים:
חלקי עוף – שוקיים וירכיים
3 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
1 בטטה חתוכה לקוביות
1 בצל חתוך גס
1 גזר חתוך לקוביות
30 גרם אפונה (ניתן להשתמש באפונה קפואה)
מלח ופלפל שחור לפי טעם
1/2 כפית כמון
1/2 כפית פפריקה
1 כפית כורכום
1 כפית רוטב סויה/סילאן
אופן ההכנה:
1. קוצצים את הירקות ומחממים שמן בסיר רחב על אש בינונית, מוספים את הכורכום והפפריקה.
2. מטגנים את הבצל יחד תפוחי האדמה, הבטטה והגזר. כשהירקות מזהיבים, מוסיפים את חלקי העוף ואת כל התבלינים יחד עם רוטב הסויה או הסילאן ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה יפה.
3. מוסיפים את האפונה, מטגנים במשך כ-5 דקות יחד עם שאר הירקות והעופות לספיגת הטעמים והתבלינים יחד.
4. מוספים מים חמים עד לכיסוי העופות, סוגרים את הסיר ומבשלים במשך כ-35 דקות עד שהעוף מקבל צבע ומוכן וכמות המים ירדה.
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
Menny
זה דומה יותר לסופריטו מאשר למנה עיראקית
03:06 03.06.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
א
א. אין כמעט קשר בין התמונה לבין המצרכים והמתכון ב. מה כפית רוטב בויה אמור לעשות בתוך סיר שלם?? לא יורגש. אולי התכוונתם לכף?
18:10 06.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שלמה
שכחתם להוסיף שום.
13:22 03.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
Menny
זה דומה יותר לסופריטו מאשר למנה עיראקית
03:06 03.06.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
א
א. אין כמעט קשר בין התמונה לבין המצרכים והמתכון ב. מה כפית רוטב בויה אמור לעשות בתוך סיר שלם?? לא יורגש. אולי התכוונתם לכף?
18:10 06.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שלמה
שכחתם להוסיף שום.
13:22 03.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר