עיתונאית חדשות 13 אילה חסון, מגלה הבוקר כי בעקבות תחקירים שפרסמה בשנה האחרונה, היא הפכה למטרה על ידי תומכי ממשלת בנט-לפיד.

בחשבון הטוויטר שלה כתבה חסון: "איך העזתי; לפרסם שבחורה דתיה נעצרה בשבת לנגד ילדיה כי אמרה למנדלבליט פרשת משפטים בושה. לעשות סרט על הרדיפה על גל הירש. על המעון הרשמי על עשרות המיליונים שבוזבזו על הוולטים של בנט, על שופטת שפרקליטים הלכו עליה אימים ועוד".
"בגלל שהעזתי הפכתי למטרה לשופרות ולמאתרגים. המעז מנצח", כתבה חסון.
כזכור, לפני כשלושה חודשים, בעקבות התחקיר על שיפוץ ביתו של נפתלי בנט ברעננה, מספר אנשי תקשורת יצאו נגד חסון ואמרו כי התחקיר שלה אינו מדוייק וכי בנט הוציא פחות ממה שנתניהו הוציא כשהיה ראש ממשלה.
חסון תקפה את המוסר הכפול ביחס לנתניהו לעומת היחס הסלחני לבנט: "לא יכול להיות שאותה שומרת סף פעם אחת תקפיד ותעשה דיון של שעות על כמה קפסולות קפה ניתן להביא למעון, ופעם אחרת כל ההוצאות שמוגשות ללשכת רה"מ משולמות ללשכת בנט. עיתונאים, שוטרים, פרקליטים, שופטים, יועצים משפטיים, חייבים להתייחס אל כולם בצורה שווה".

בעקבות התחקיר תוייגה חסון כ"ביביסטית". על כך היא אמרה: בהמשך, חסון הוסיפה: "כבר אין לי כוח למלחמה המכוערת הזו כן או לא ביבי. תייגו אותי כביביסטית? יש משהו מאוד גזעני, מכוער ומגעיל בביטוי הזה, כאילו הם לא יכולים להיות אנשים משכילים, איכותיים וערכיים. מי מתייג אותם? איזה גמד חצר".
תגובות
העזת מה? לשרת את ביביהו הנביא הראשון
תת אנוש הזמן שלך מחוץ לביוב אזל,חזור לביוב כי שם מקום חיותך,מצחין חסר צורה,
הבית של בנט מה הוא קשור לביבי.
השמאל מתקשה להתמודד עם העובדות של איילה... ביזבזו 50 מליון בגלל הקפריזה של הבנטים או לא? שילמו אלפי שקלים לחודש על אוכל לילדי הבנטים או לא? השופטת מרגישה מאוימת או לא? האם לא מנסים להשמיץ ולהשפיל רק בגלל שאיילת אשה מזרחית?
בגלל שהיא מזרחית? לא! בגלל שהיא תועמלנית! תועמלנית בשירות משפחת הפשע מושחתיהו!
איילה מפגינה ביביזם מתריס, בשילוב עילגות
אתה סתם צחנה לפידיסט,ביגלל המיגבלה שלך אתה מגיב כמו כל מפגר חסר השכלה,ופיגור אקטיבי ומיתרחב,
קודם כל תפסיקי להפליץ בשידור. אחר כך תתלונני על נימוסין והליכות.
אני ביבסט גאה עם 2 תארים וקצין מילואים בכיר ומי אצלכם?