עיתונאית חדשות 13, אילה חסון, שחשפה את הסכומים שהוצאו בבית משפחת בנט על הוצאות מזון ושליחים, מתייחס לטענות כי בניגוד לנתניהו מדובר בהוצאות נמוכות הרבה יותר.

בראיון לרדיו 103FM, אמרה חסון: "משפחת בנט לא חסכה לנו – אלא בזבזה לנו עשרות מיליוני שקלים עם כל השיגעון של הפיכת הבית ברעננה למעון רשמי. אתה לא יכול לעשות השוואה בין דבר שהוא רק למשפחה לבין מעון רשמי, אין לי את הכלים לעשות הבחנה בין זה לזה. פה זה משפחת בנט נקודה סוף, אם היו מזקקים רק את ההוצאות של משפחת נתניהו זה היה בסדר".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

בנט נואם נגד סמוטריץ (צילום: מתוך שידור לע"מ)

חסון תקפה את המוסר הכפול ביחס לנתניהו לעומת היחס הסלחני לבנט: "לא יכול להיות שאותה שומרת סף פעם אחת תקפיד ותעשה דיון של שעות על כמה קפסולות קפה ניתן להביא למעון, ופעם אחרת כל ההוצאות שמוגשות ללשכת רה"מ משולמות ללשכת בנט. עיתונאים, שוטרים, פרקליטים, שופטים, יועצים משפטיים, חייבים להתייחס אל כולם בצורה שווה".

בעקבות התחקיר תוייגה חסון כ"ביביסטית". על כך היא אמרה: בהמשך, חסון הוסיפה: "כבר אין לי כוח למלחמה המכוערת הזו כן או לא ביבי. תייגו אותי כביביסטית? יש משהו מאוד גזעני, מכוער ומגעיל בביטוי הזה, כאילו הם לא יכולים להיות אנשים משכילים, איכותיים וערכיים. מי מתייג אותם? איזה גמד חצר".