"בוא נשאיר מילים כמו טלאי צהוב ומחנות ריכוז מחוץ לדיון במחלוקות בנינו" בטור דעה שפרסמה היום (רביעי) ראש שירותי בריאות הציבור, ד"ר שרון אלרעי פרייס, דור שני לניצולת שואה, בידיעות אחרונות.
היא מבקשת מהציבור להפסיק לזרוק את המילה שואה ונאצים לאוויר בכל הפגנה. לאחר שהיא עצמה ספגה הכפשות קשות כאלו ומתקפות עד שנזקקה לאבטחה.
אלרעי פרייס מספרת על אמה שעברה את מחנות הריכוז כילדה קטנה ואיבדה את משפחתה, ומזדעזעת מהקלות בה אנשים עושים שימוש במושגי השואה: "נאומי המגפון בהפגנות בכיכר העיר, מתחת לבית שלי שבהם המילה שואה נזרקת לחלל כאילו כלום, על כל דבר שרוצים להגיד עליו שהוא לא בסדר".
היא מסבירה כיצד השימוש בהן גורם לזילות והקטנה בחיים שלמים של אנשים שעברו את השואה. "רוצים להפגין? תפגינו. רוצים למחות? תמחו. אבל למה לעשות זילות לחיים שלמים של אנשים שעברו את השואה הזו ולהקטין אותה?"

אלרעי פרייס חוששת לגבי הדור הבא שרואה ושומע את ההשוואות ליום השואה לכל דבר: "לא הייתי רוצה לחיות במדינה שילד מבין שכל מי שהוא לא מסכים איתו או מרגיז אותו הוא נאצי" ומסיימת בתקווה גדולה: "אעמוד בגב זקוף ואמשיך לדאוג לבריאות הציבור כי זה מה שלמדתי מאמא".
כזכור במהלך השנתיים האחרונות ד"ר שרון אלרעי פרייס ספגה לא מעט איומים על חייה ואף הוצמד לה אבטחה אישית, מתנגדי חיסונים הפגינו מחוץ לביתה ולא חסכו בתיאורי שואה כמו "נאצית" ואף הדביקו תמונה שלה במדי נאצית.

מה דעתך בנושא?
16 תגובות
0 דיונים
אביבית
תתאבדי נוכלת
20:42 30.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חח
היא מהאג'נדה..
15:14 29.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דדי
כל יום מתמוטטים אנשים בריאים תסצכלי במראה
13:17 28.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אורחת
אין בית דין של מטה, אבל יש בית דין של מעלה והקרמאה של כפייה, שליטה, הדרה, אפלייה, עריצות, איומים, פחד והפחדה,מניפולציה, חוסר אתיקה וניגוד אינטרסים היא לא משהו.... בנוסף השיטה הידועה...
אין בית דין של מטה, אבל יש בית דין של מעלה והקרמאה של כפייה, שליטה, הדרה, אפלייה, עריצות, איומים, פחד והפחדה,מניפולציה, חוסר אתיקה וניגוד אינטרסים היא לא משהו.... בנוסף השיטה הידועה של הכרוניקה של אלימות, שהמקרבן מאשים את הקורבן, עובדת על חלק מהאנשים אבל לא על כולם. אז המנפילציה הרגשית שלך ממש לא מרשימה את כולם.
המשך 13:02 28.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חי
ד"ר שרון אוהבים אותך מעריצים אותך ולא ניתן לאף אחד לפגוע בך
10:35 28.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
משה טוכמן
אילנית את סתם קוקוד חלול
09:18 28.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
איתי
חכמה אינטיליגנטית ודואגת לעם ישראל. מי שלא רוצה להתחסן זכותו. וכדאי לשטוף את הפה בכלור 100אחוז לפני שמקללים
07:48 28.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אילנית
השם יטפל באל רוע פרייס
06:57 28.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בושה למדינה
היא באמת נאצית שמאיימת על כל הורי ישראל, בושה למדינה ואוי ואבוי לנו אם לא נשווה, אסור לשכוח
06:10 28.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
טל
הגיע הזמן ששרון אלרעי תפרוש. די כבר! נמאס לשמוע שמכפישים אותה. זה לשון הרע! לכי הביתה.
01:43 28.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר