זעקתו של מאיר פרייס על האיומים כלפי אישתו שרון, מצאו אוזן קשבת במשטרה וזו תיגברה את האבטחה סביב שרון אלרעי פרייס, ראש שירותי הציבור במשרד הבריאות, האחראית על הטיפול בקורונה.
בהודעה של המשטרה ומשרד הבריאות נאמר כי הא מאובטח באבטחה צמודה והיא מלווה כבר בשלב זה. "בתוך כך, ד"ר שרון אלרעי פרייס לוותה אבטחתית ע"י כפתור מצוקה ותגבור פעילות אבטחה סביב ביתה, מזה מספר חודשים בעקבות איומים והערכות מצב המבוצעות ברציפות ע"י משטרת ישראל."
במשטרה אומרים כי "בעקבות איומים על עובדי משרד הבריאות, הוקם לאחרונה מוקד מאוימים באגף הביטחון במשרד הבריאות, לדיווח מצד העובדים על מקרים של הכפשות ואיומים. משרד הבריאות פועל בשיתוף פעולה הדוק עם משטרת ישראל וכל האיומים המדווחים כנגד עובדי המשרד בכללותם , נבחנים ומטופלים בהתאם למידע ולהערכות המצב".
ביום חמישי פרסמנו בסרוגים את זעקתו של ד"ר מאיר פרייס למשטרה כדי שיגנו על חייה של אשתו.
בחודשים האחרונים סופגת אלרעי-פרייס נאצות, קללות וגידופים, מצד מתנגדי חיסונים ומכחישי קורונה, ששמו אותה למטרה כנציגת משרד הבריאות בכל הקשור לתקנות הקורונה.
בציוץ שפרסם מאיר פרייס, הוא דורש מהמשטרה, הגנה על חיי אשתו:
"משטרת ישראל, כבוד השר. פונה אליכם ישירות. יש איומים קונקרטיים על חיי אשתי (שרון אלרעי פרייס). אתם יודעים את זה, יש הודעות ברשתות, יש מספרי טלפון, יש שיחות איום מפורשות. החומר אצלכם. זה הזמן לפעול, עכשיו לפני שיהיה מאוחר מידי!"
השר לביטחון הפנים, עמר בר-לב, מסר בתגובה: ״אני מגנה מכל ומכל את האיומים כלפי ד״ר אלרעי-פרייס. אין מקום לשיח מהסוג הזה כלפי אף אדם, ובטח כלפי משרתי ציבור מסורים ומומחים בתחומם כד״ר אלרעי-פרייס. הוגשו שלוש תלונות בנושא בחודשים קודמים והן בחקירה. אני סמוך ובטוח כי משטרת ישראל תשלים את החקירה בצורה רצינית ותרד לשורש העניין״.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
כזכור בקיץ האחרון, במהלך דיון בוועדת החוקה של הכנסת, קילל אחד המשתתפים בזום את אלרעי פרייס בזמן דבריה במילים "בת **ונה". חקירה של קצין הכנסת לא הצליחה לאתר את המגדף.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים