ברנז'ה

כריס רוק מגיב לתקרית האלימה באוסקר

מספר ימים לאחר התקרית האלימה באוסקר, בה וויל סמית' הכה אותו בשידור חי, כריס רוק מגיב בפעם הראשונה: "עדיין מעבד את מה שקרה"

כריס רוק מגיב לתקרית האלימה באוסקר
צילום: (צילום: שאטרסטוק)

עוד לא נרגענו מהתקרית האלימה בטקס פרסי האוסקר ה-94, בה המנחה, כריס רוק, התלוצץ ואמר בדיחה על הקרחת של אשתו של וויל סמית' ג'יידה פינקט סמית', שסובלת ממחלה הגורמת להתקרחות.

כזכור, סמית' אינו נותר אדיש, קם והכה את המנחה, כריס רוק, בשידור חי בשיאו של טקס האוסקר וחזר אל מקומו, דבר חסר תקדים אי פעם בטקס האוסקר. רוק התאושש ופנה לסימת' שדרש ממנו לא להזכיר את שמה של אשתו.

אמש (רביעי) רוק הגיב בפעם הראשונה לתקרית האלימה שהתרחשה בשיאו של טקס האוסקר במופע הסטנדאפ שלו.

רוק עלה אל הבמה וזכה לתשואות ומחיאות כפיים סוערות במשך דקות ארוכות.

לאחר מכן, הצחיק את הקהל כששאל: "איך היה הסופ"ש שלכם?"

רוק ציין כי המופע שלו נכתב לפני התקרית בטקס האוסקר: "אין לי בדיחות על מה שקרה, אז אם באתם לשמוע על זה, את המופע כתבתי לפני סוף הסוף שבוע הזה. אני עדיין סוג של מעבד את מה שקרה. אז, בשלב מסוים אני אדבר על זה. וזה יהיה רציני ומצחיק".

אדם מקהל קילל את סמית' אך רוק התעלם מההערה והחל את ההופעה שלו.

(שאטרסטוק)

כזכור, סמית' התנצל על התקרית: "אלימות בכל צורה היא רעילה והרסנית. ההתנהגות שלי בטקס האוסקר אתמול הייתה בלתי מקובלת ובלתי נסלחת" אמר סמית'. לדבריו, "בדיחות על חשבוני הן חלק מהעבודה, אבל הבדיחה על מצבה הבריאותי של אשתי הייתה יותר מדי בשבילי – והגבתי לכך רגשית".

"אני רוצה להתנצל בפניך בפומבי, כריס. עברתי את הגבול וטעיתי" הודה. "אני מתבייש שנהגתי כך, וההתנהגות שלי לא מסמלת את סוג האדם שאני רוצה להיות. אין שום מקום לאלימות בעולם של אהבה ואדיבות".

תגובות

20
17
י'
31.03.22

זכה לתשואות ? האם זה תקין לצחוק בפומבי על מחלה של אשתו? זה נראה תקין ונורמטיבי?? פשוט בושה!

16
פה מלוכלך לכריס רוק
31.03.22

ככה אני מצפה מהגבר שלי שיגן עלי בזמן שמישהו מלגלג עלי ועל מחלתי

15
ליבנת
31.03.22

אחלה גבר וויל סמית! אני במקומו הייתי מתנצלת על עוצמת התגובה אבל לא על הכוונה שעומדת מאחוריה.. הגיע לו ועוד איך! שישתקו כול המתייפיפים למיניהם שמדברים בגנותו

1
נכון
31.03.22

לריב מכותת זה מסוכן לכן הוא לא היה צריך להרביץ !!!!! אלא רק להחזיר לו בכמה מילים קשות..... כי הכוונה כאן טובה טהורה ואת צודקת...לא פוגעים וזורקים חיצים לאנשים שידמממווו מכאב וכאילו כלום לא עשו.....

2
יובל
03.04.22

את יצאת תומכת ערסים! מה כל מי שיעליב אותך יהיה מכות? אפשר גם דרכים אחרות.