הלילה (ראשון) התקיים טקס פרסי האוסקר ה-94 בלוס אנג'לס. במהלך האירוע המנחה, כריס רוק, התלוצץ ואמר בדיחה על אשתו של וויל סמית' ג'יידה פינקט סמית'.
סמית' אינו נותר אדיש, קם והכה את המנחה בשידור חי בשיאו של טקס האוסקר וחזר אל מקומו, דבר חסר תקדים אי פעם בטקס האוסקר.
המנחה התאושש ופנה לסימת' שדרש ממנו לא להזכיר את שמה של אשתו.
צפו בתיעוד?
UNCENSORED WILL SMITH FOOTAGE AS SHOWN ON AUSTRALIAN TV pic.twitter.com/NcRfdjWxqe
— David Mack (@davidmackau) March 28, 2022
אז מה עורר את זעמו של סמית'?
המנחה בהתחלה לחאבייר ברדם ואשתו ששניהם היו מועמדים לפרס, ואמר ש"אם היא מפסידה, הוא לא יכול לנצח. חאבייר מתפלל שוויל סמית' ינצח". אחרי זה אומר לאשתו של וויל סמית' "אני אוהב אותך, לא יכול לחכות לראות את G.I Jane 2". הבדיחה היא שהסרט -G.I Jane זה סרט על חיילת קרחת, ואשתו של וויל סמית סובלת מהתקרחות.
כזכור, ג'יידה פינקט סמית' התראיינה וחשפה כי היא סובלת ממחלה אוטואמונית מסתורת אשר גורמת לה להתקרחות.
השידור צונזר בארצות הברית, אך לא בעולם. וכך, תיעוד האירוע הועבר ברחבי הרשתות החברתיות.
ואם זה לא מספיק דרמטי, חצי שעה לאחר מכן סמית' זכה באוסקר לשחקן הראשי הטוב ביותר על תפקידו בסרט "משפחה מנצחת" כריצ'רד ויליאמס. כאשר סמיית' עלה לקבל את הפרס הוא ניצל את הנאום על מנת להתנצל את התקרית החריגה.
סמית' אמר: ""ריצ'רד היה מגן של המשפחה שלו. כל החיים שלי אני מגן על אנשים. אני יודע שבתעשייה הזו אתה צריך לדעת לספוג ולשאת את זה שאנשים ידברו אליך בחוסר כבוד. אתה צריך לחייך כאילו שהכל בסדר. דנזל וושינגטון אמר לי להיזהר מהערב הזה, שזה הרגע שבו השטן בא לחפש אותך".
"אני רוצה להיות שגריר של אהבה ושל אכפתיות. אני מתנצל בפני האקדמיה ובפני כל המועמדים הערב. אהבה גורמת לך לעשות דברים משוגעים. אני מקווה שתזמינו אותי שוב".
The Academy does not condone violence of any form.
Tonight we are delighted to celebrate our 94th Academy Awards winners, who deserve this moment of recognition from their peers and movie lovers around the world.
— The Academy (@TheAcademy) March 28, 2022
מארגני האוסקר הגיבו: "האקדמיה אינה מקבלת אלימות מכל צורה שהיא. הלילה אנחנו שמחים לחגוג את זוכי האוסקר ה-94 שלנו, שראויים לרגע הזה של הוקרה מעמיתיהם ואוהבי הסרטים ברחבי העולם.
במשטרת לוס אנג'לס עדכנו כי כריס רוק החליט שלא להגיש תלונה כנגד וויל סמית'.
ג'יידן סמית, בנם של וויל וג'ידה פרסם אחרי התקרית האלימה ציוץ בטוויטר שלו ורשם :"וככה עושים את זה"
And That’s How We Do It
— Jaden (@jaden) March 28, 2022
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
אליהו
המנחה בא עם כוונות טובות. אין מקום להיעלב
17:22 29.03.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שושנה
הכל תוקפים את וויל סמית' שהגיב כפי שהגיב בעקבות העלבת אשתו, אך אף אחד אינו מבקר את המנחה גס הרוח שבפרהסיה העלבין פני אשה שהטבע פגע בה. לפי...
הכל תוקפים את וויל סמית' שהגיב כפי שהגיב בעקבות העלבת אשתו, אך אף אחד אינו מבקר את המנחה גס הרוח שבפרהסיה העלבין פני אשה שהטבע פגע בה. לפי דעתי, התנהגותו של המנחה גרועה פי כמה מהתגובה של סמית' ואותו איש אינו תוקף.
המשך 04:26 29.03.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר