עדן בן זקן אצל הרבי: קשת והדס מסכמות תרבות
מהביקור של עדן בן זקן בקברו של הרבי מילובביץ' ועד השם התנ״כי שתום יער בחרה לבנה הבכור | גם השבוע מסכמים לכם את כל מה שחשוב בתרבות

כמו בכל שבוע, גם השבוע אנחנו מסכמים לכם את כל מה שחם ומעניין בתרבות.
צפו בסיכום התרבות השבועי:
החלמה מהירה להדס, הכתבת שלנו שחלתה בקורונה ונמצאת בבידוד, מרים אגדי.
השופטת בתוכנית הריאליטי "המסעדה הבאה", רותי רוסו, שיתפה בתחושותיה במהלך התוכנית על ברכת המזון. רוסו אמרה: "לא צריך להיות דתיים בשביל להתרגש מכמות החוכמה שיש ביהדות".
זהבה בן ועדן בן זקן שיחררו השבוע סינגל משותף שנקרא: "בסוף כל יום". הכוכבות אמרו על העבודה המשותפת "שמהרגע הראשון הרגשנו שהחיבור היה טבעי".
באותו ערב, בן זקן, ששוהה כרגע בארצות הברית לצורך סיבוב הופעות, ובעלה שוקי, הגיעו לקברו של הרבי מילובביץ'.
הזמרת הדתייה, שרה שפילמן, הוציאה לאור קליפ משמח ומקפיץ במיוחד המתאים לחודש אדר.
בתחום הפלילי: ועדת השחרורים החליטה על שחרור מוקדם של משה איבגי שמרצה כרגע את עונשו לאחר שהורשע במעשים מגונים בשני נשים והטרדה מינית באישה נוספת.
לאחר שמיליוני אנשים הזדעזעו מהסרט "נוכל הטינדר" של נטפליקס, בו מככב ישראלי בשם 'שמעון חיות', שמציג עצמו בשם "סיימון לבייב", ובכך סלל את דרכו והונה בחורות, משפחת לבייב לא נותרה אדישה והגישה קובלנה כנגדו.
מזל טוב לקומיקאית תום יער שילדה בתחילת השבוע בן בכור. היא הפתיעה אותנו כשבחרה שם מקורי לבנה מהמקורות.
אפרופו אימהות: מאיה ורטהיימר ריגשה אותנו כשהיא שיתפה כי היא כל יום קריאת שמע עם אסיה בתה הבכורה.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו