נשיא המדינה, יצחק הרצוג, נחת הבוקר (ראשון) באבו דאבי לביקורו הרשמי באיחוד האמירויות. מדובר בביקור הראשון של נשיא ישראלי במדינה.

עם נחיתתם התקבלו הרצוג ואשתו מיכל בקבלת פנים חגיגית, לאחריה קיים נשיא המדינה פגישת עבודה מדינית עם שר החוץ ושיתוף הפעולה הבינלאומי של איחוד האמירויות הערביות, השייח׳ עבדאללה בן זאיד.
הרצוג בדרך לביקור היסטורי באמירויות: "בשורת שלום"

נשיא המדינה הביע הערכה על דרכה המרשימה של איחוד האמירויות ואמר: "אני מתחיל הבוקר ביקור נשיאותי ראשון של נשיא מדינת ישראל באיחוד האמירויות. שמחנו והתרגשנו מאוד מקבלת הפנים החמה באבו דאבי על ידי שר החוץ של האמירויות".

בתוך כך, בדרכו לאיחוד האמירויות מטוסו של נשיא המדינה טס מעל שמי סעודיה.
הקברניט אסף מיטיב פנה בכריזה לנוסעים ואמר: "אנחנו עכשיו ממש מעל סעודיה. אנחנו עושים היסטוריה! עוד מעט נעבור מעל עיר הבירה".
נשיא המדינה שהה בתא הטייס, צפה במעבר מעל המדינה ואמר: "אין ספק, זה באמת רגע מאד מרגש".
תגובות
אנשים אנשים רעבים ללחם, ובשלטון המושחת לא מפסיקים לטיל טיולי סרק על חשבוננו,אתמול ראש הממשלה הפיקטיבי נסע להתחבק עם ראש ממשלת אוסטריה[במסגרת הנסיעה השבועית שלו]והיום הנשיא ,מנותקים ומנובלים
כיף כיף להיות נשיא ,אתמול בובת שלג ,היום נסיעה לאימירויות,נותן הצדקה למיליונים שאנחנו משלמים לפריזיטים האלו מידי חודש בחדשו, כשאנשים מתגוללים ברחובות