הסופ"ש כבר כאן, וזה הזמן לגוון את התפריט שלנו עם מתכון חדש: טארט שוקולד מהיר וקל להכנה

מרכיבים:

240 גרם תה ביסקוויטים
110 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
250 גר' שוקולד מריר
900 מ"ל חלב 3%
50 מ"ל אספרסו
40 גרם אבקת ג'לטין
50 גרם סוכר
50 גרם אגוזי מלך קצוצים ושוקולד צ'יפס לקישוט

(צילום: שאטרסטוק)

אופן ההכנה:

מרסקים את הביסקוויטים בקערה, ממיסים את החמאה קלות ומערבבים יחד עד לקבלת בצק אחיד. מכסים את הבסיס והדפנות של תבנית טארט משומנת בקוטר 25 ס"מ, ההדקים היטב ומשאירים במקרר או במקפיא להתקשות מעט.

למילוי, קוצצים את השוקולד ומחממים אותו על אש נמוכה בסיר יחד עם החלב, הקפה, הסוכר, אבקת הג'לטין והשוקולד. יש לשמור על ערבוב קבוע בזמן שהשוקולד נמס עד לקבלת קרם אחיד.

יוצקים בזהירות על בסיס הביסקוויטים ומצננים לטמפרטורת החדר לפני שמכניסים למקרר. יש לאפשר לטארט להתייצב לפחות 4 שעות לפני ההגשה – עם עדיפות ללילה מלא בקירור.

לפני הגשה: מקשטים באגוזים קצוצים ושוקולד צ'יפס.


המתכון באדיבות המותג: TEKA