מבזקים
סרוגים

צפו | פעילי ליכוד תקפו את בגין: "בוגד"

בגין הותקף על ידי פעילי ליכוד שהאשימו אותו בבגידה וביזוי זיכרון אביו: "בני בגין, אתה בוגד מטורף, אביך מתבייש, אביך מתהפך בקברו על המשת"פיות, משת"פ של מחבלים"

צפו | פעילי ליכוד תקפו את בגין: "בוגד"
צפו | פעילי ליכוד תקפו את בגין: "בוגד" צילום: צילום מסך מתוך טוויטר

פעילי ליכוד תקפו היום את ח"כ בני בגין מחוץ לישיבת סיעה של תקווה חדשה בבית שמש. צפו:

פעילי ליכוד שונים, בהם הפעיל המוכר רמי בן יהודה, צעקו על בגין "בוגד במורשת אביך".

האם מנחם בגין יפשר במתיחות בין ישראל לפולין?
האם מנחם בגין יפשר במתיחות בין ישראל לפולין?צילום: האם מנחם בגין יפשר במתיחות בין ישראל לפולין?

"בני בגין, אתה בוגד מטורף, אביך מתבייש, אביך מתהפך בקברו על המשת"פיות. משת"פ של מחבלים, בוגד עלוב ושפל", צעקו עליו המפגינים בסיוע מגאפון, כאשר בגין נאלץ לברוח מהמקום.

לאחר האירוע כתב יו"ר מפלגתו גדעון סער בטוויטר: "להקת הביביסטים המופרעת והמתלהמת שהתנפלה על ח״כ בני בגין היא הדבר הרחוק ביותר שניתן להעלות על הדעת ממורשת בגין. רומסים ברגל גאווה את ה״הדר״ עליו חלמו ולחמו דורות של בית״רים. נשמור על הערכים עליהם גדלנו ועל המדינה מפני המסית ושלוחיו".

גם שר החוץ, יאיר לפיד, גינה את האירוע: "תומכי נתניהו שתקפו את בני בגין הם בושה למדינת ישראל. המעשים שביצעו הם אלימים ומתועבים. בכל יום שיו״ר האופוזיציה לא מגנה את מעשיהם – הוא נותן גב להתנהגות הזו", כתב.

בני בגין הליכוד מנחם בגין רמי בן יהודה