ממכר: מתכון מאפינס קראמבל תפוחים אישי
אין ספק כי קראמבל תפוחים הוא אחד הקינוחים האהובים ביותר, אבל איך ניתן לשדרג אותו? על מאפינס קראמבל תפוחים אישי, בריא, טעים וחורפי במיוחד חשבתם?

(צילום: שאטרסטוק)
מאפינס קראמבל תפוחים הם הקינוח המושלם לעונה החורפית. בונוס למתכון: הוא אפילו די בריא!
מתכון:
שלב א':
1/2 כוס רסק תפוחים
1/3 כוס חמאת שקדים (ניתן להמיר לחמאה מסוג אחר)
1/3 כוס סירופ מייפל
1 כפית אבקת אפייה
1 1/2 כוסות קמח שקדים
3/4 כוס שיבולת שועל
1 תפוח חתוך גס
מערבבים את שלל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה. לשים בתבנית מיועדת למאפינס מרופדת במנג'טים.

(צילום: שאטרסטוק)
שלב ב':
הכנת הקראמבל:
מצרכים: 1 כף חמאה שקדים
1 כף סוכר קוקוס (ניתן להמיר לסוכר אחר)
1 כף רסק תפוחים
1/4 כוס שיבולת שועל
1/4 כוס קמח שקדים
1 כפית קינמון
מערבבים את כלל החומרים עד שנוצרים פרורים רכים. להוסיף הפירורים מעל בלילת המאפינס. אופים בחום של 180 מעלות במשך 25-30 דקות.