חדשות

עמית סגל מזועזע: "אוי לחרפה"

הפרשן הפוליטי של חדשות 12, עמית סגל, פרסם נוהל האוסר על חיילי הרבנות הצבאית לנוע רגלית ברחבי העיר רמלה: "אוי לחרפה"

(אוליבר פיטוסי/ פלאש90)

הפרשן הפוליטי של חדשות 12, עמית סגל, פרסם בחשבון הטוויטר שלו תמונה ממצגת של נהלי בטיחות לחיילי צה"ל, ובה נכתב כי חל איסור לנוע רגלית ברחבי העיר רמלה.

סגל שיתף את התמונה וכתב: "אוי לחרפה: הוראות צה״ל אוסרות על חיילים להסתובב ברמלה ברגל". בראש המצגת של דגשי הבטיחות נכתב כי מדובר בחלק ממצגת של "בסיס הרבנות הצבאית".

העמוד מתוך המצגת שפרסם סגל מונה ארבעה סעיפים, הנוגעים לנהלי בטיחות. בסעיף הראשון, האוסר על הליכה ברגל בתוך העיר, נכתב: "אין לנוע בצורה רגלית ברחבי העיר רמלה. אך ורק בתוך רחבי התחנה המרכזית או בתחבורה ציבורית".

בן גביר נקמה
בן גביר נקמה| צילום: בן גביר באולפן סרוגים קורא לחיסולים מוקדים ברמלה ובלוד

אחרי כשעה סגל הוסיף כי "האיסור לחיילים להסתובב בעיר רמלה ברגל לפי דובר צה״ל: זו הנחייה ישנה מימי שומר חומות. אבל לידיעתכם – התמונה צולמה אתמול בכניסה לבסיס".

עיתונאי 'ישראל היום', יהודה שלזינגר, הגיב לציוץ של סגל וכתב: "לא ייאמן". מגיב נוסף כתב: "על חיילים ש(ככל הנראה) יש להם נראות חיצונית יהודית מובהקת (בסיס הרבנות הצבאית) מה שמבאס עוד יותר".

אמיר אטינגר, אוריאל בארי

הכתב הפוליטי של 'מעריב', אריק בנדר, ציין כי לא מדובר בנהלים של הצבא אלא של הרבנות הצבאית.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

89
ארז
23.12.21

לא הבנתי את ההדיוט. הרבנות הצבאית שייכת לחברת אוסם???

הצטרפו אלינו