חדשות

מתקפות ברמלה: פורעים השליכו בקבוקי תבערה

בקבוקי תבערה הושלכו לעבר תושבים יהודים ברמלה, כשבאחד האירועים אדם נכווה בצווארו ובידיו לאחר שערסל עליו ישב נדלק ובער. במקביל תושב הותקף על ידי פורע באגרופן ונפצע בעינו

מתקפות ברמלה: פורעים השליכו בקבוקי תבערה

הפרעות בערים המעורבות: ברחבי רמלה דווח היום (ראשון) על סדרת אירועים אלימים, כשבין השאר הושלכו בקבוקי תבערה ונרשמו תקיפות אלימות כלפי תושבי העיר היהודים.

באחד האירועים בקבוק תבערה הושלך לעבר יהודי בעת שישב במרפסת ביתו, כאשר הערסל שעליו ישב נדלק ובער. שכן יהודי קפץ מהמרפסת ממולו, כיבה את האש ופינה את הפצוע לטיפול רפואי. בכך הציל את חייו. הוא סובל בכווית בצווארו ובידיו.

במקביל, שמעון כהן, תושב רמלה, הותקף באכזריות ע"י פורע ערבי באגרופן ישירות לעינו. הוא פונה לטיפול רפואי בבית החולים, ובנס ניצלה ראייתו.

רמלה

אמש פורסם בסרוגים כי משפחה מלוד שנסעה לסוף שבוע אצל בני משפחה מחוץ לעיר בעקבות המתיחות הביטחונית חזרה לביתה וגילתה כי ביתה נפרץ ונהרס לחלוטין בידי הפורעים. לפי ההערכות, הפורצים שברו את אחד הקירות כדי להיכנס לבית, ולאחר מכן השחיתו את הרהיטים, שרפו ושברו קירות וזרקו את תכולת הבית על הרצפה. כוחות משטרה הוזעקו למקום, והאירוע נחקר כעת.

במקביל דווח כי בית הכנסת "דוסא" בלוד הוצת והושחת, ובקהילה קוראים לתושבים לעזור בשיקום המבנים והמשך פיתוח האזור. בעקבות הפרסום בסרוגים, עשרות מתנדבים הגיעו היום לסייע בשיפוץ ושיקום בית הכנסת.

תגובות

3
3
בנימין
16.05.21

ברחנו מהמדינות המוסלמיות שבהם עברנו פוגרומים ופה בישראל השמאל והליברלים הביאו את הערבים למדינה כדי שימצצו את דמנו עד מוות.

2
נחום
17.05.21

זאת היא מלחמת העצמאות החדשה שלנו. מלחמת דת שכפה עלינו הצורר הערבי. הרב כהנא צדק צריך להראות לערבים את הדרך החוצה מהמדינה היהודית.

1
מוטקה
21.05.21

השמאלנים והערבים בעלי הבית של פלשתינה כבר לא רוצים אותנו במדינה הערבית שלהם פלסטין.