ארץ ישראל יפה

מפלס הכנרת נותר יציב; וכמה חסר לכנרת מלאה?

למרות הגשמים הרבים, מפלס הכנרת טרם רשם עלייה. ממדידות של אנשי רשות המים עולה כי המפלס עומד כעת על 210.685 - ס"מ, והוא רחוק 1.885 מטר מכנרת מלאה

מפלס הכנרת נותר יציב; וכמה חסר לכנרת מלאה?
צילום: (צילום: זיו הר נוי)

למרות הגשמים הרבים שירדו בשתי היממות האחרונות, מפלס הכנרת טרם רשם עלייה. עם זאת, ממדידות של אנשי רשות המים עולה כי המפלס שומר על יציבות.

על פי הנתונים, מפלס הכנרת עומד כעת על 210.685 – ס"מ. מדובר על מרחק של 1.885 מ' מכנרת מלאה. הספיקה בירדן עומדת על 6.2 מק/שניה.

מזג אוויר החורפי יימשך גם ביממה הקרובה. תחול ירידה בטמפרטורות ויירדו גשמים. חשש לשטפונות בנחלי הדרום. בסוף השבוע התחממות.

חדשות סרוגים

מחברת 'מטאו טק' נמסר כי הטמפרטורות החזויות להיום הן: קריית שמונה 18, קצרין 17, צפת 15, טבריה 21, נצרת 17, חיפה 21,‏ ת"א 21, ירושלים 15, אשקלון 21, עין גדי 24, באר שבע 19, ערד 17, מצפה רמון 1, אילת 24.

נחל אוג
נחל אוג| צילום: נחל אוג (צילום: עמיצור וייס)

יום חמישי: מעונן חלקית וקריר, הרוחות יחלשו והגשם יפסק, בשעות הבוקר ייתכן טפטוף מקומי.

יום שישי: מעונן חלקית, תחול עליה קלה בטמפרטורות והן קרובות לממוצע לתקופה.

יום שבת: תחול עליה נוספת בטמפרטורות ויעשה חם מהרגיל לעונה ויבש, בצפון הארץ ובהרים ינשבו רוחות מזרחיות ערות, עננות גבוהה תכסה חלקית את השמים.

יום ראשון: מעונן חלקית, עם ירידה בטמפרטורות והרוחות יתחזקו, במהלך היום ירד גשם מקומי בצפון הארץ ויתכן גם במרכזה.

יום שני: מעונן חלקית וייתכן טפטוף בעיקר בצפון הארץ.

תגובות

1
1
מקובל
02.12.21

בגלל ההיתר מכירה המזוייף מתוכו ,הוא כנראה הסיבה לעצירת גשמים