הסופ"ש כבר מתקרב, וזה לגמרי תירוץ מעולה להתפנק. קבלו מתכון לפנקייק מושחת במיוחד, בדיוק כמו באמריקה.
מצרכים:
לבלילת הפנקייק:
- 240 מיל' חלב סויה\שקדים
- 2 כפות סוכר
- 2 כפות שמן
- 1 כפית אבקת אפייה
- חצי כפית סודה לשתייה
- 1 כפית חומץ תפוחים
- נקטרינה אחת (ללא הקליפה)
- 135 גרם קמח
לרוטב יוגורט פטל:
- 40 גרם פטל
- 2 כפות תחליף יוגורט ללא חלב
- כף סירופ מייפל
אופן ההכנה:
- נניח במערבל מזון את כל המצרכים של בלילת הפנקייק מלבד הקמח ונטחן עד לקבלת תערובת אחידה.
- נוסיף את הקמח לתערובת ונמשיך לערבב עד לקבלת בלילה חלקה.
- נחמם מחבת וניצוק לתוכה מעט מהבלילה, עד שכל צד מזהיב ונוציא מהמחבת.
- בבלנדר נערבב את החומרים לרוטב יוגורט- הפטל, היוגורט והמייפל ונערבב, נסנן דרך מסננת דקה ונגיש לצד הפנקייקים.
המתכון באדיבות המותג BEKO
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים