רעידת אדמה קלה הורגשה הבוקר באזור השעה 08:00 באזורים רבים בארץ, בהם פתח תקווה, רעננה, כפר תבור, עמק המעיינות, חולון, רעננה, חיפה, רחובות, באר שבע, קריית אונו, גבעתיים, אשדוד, ירושלים, מגדל העמק, בת ים, נס ציונה ואופקים. עד כה לא דווח על נפגעים או נזק לרכוש.
עוד באותו נושא
רעידת אדמה הורגשה 64 ק"מ צפונית לאילתחדשות סרוגים

מרכז הרעש היה ליד קפריסין. דיווחים על פינוי מבנים בארץ מחשש לרעשי משנה.
לפני כארבעה חודשים הורגשה רעידת אדמה צפונית לאילת, כאשר מוקד הרעש היה מעבר לגבול, בשטח ירדן. גם אז לא דווח על נזק או נפגעים.
תגובות
הגיע הזמן.!!!! כל כך הרבה שחיתות, עוול ורוע בכל מקום, אז רעידת אדמה זה בדיוק הפתרון .
איבוד יראת השמיים! זו הסיבה מה זה להוריד כיפה ? הישתלחות שיכולה להיות קטלנית (היא רק מתחילה בדיבורים)של כולם!! תבינו :שמאל זה שמאל ימין זה ימין ורק הבחירות יקבעו מי עוזר לקדוש ברוך הוא להוביל!!!
delphinemaple There's a spark between us, and I can't wait to feel it ignite. Let's explore it one slow breath at a time. f1nd me on delphinemaple_mooo_com change _ to dot
רעידת האדמה הזאת היא תוצאה של הניסוי שעשתה צפון קוריאה המטורפת בטיל בליסטי. גם לפני שנתיים, הם עשו ניסוי עם טיל ביולוגי, אין ספק שהקורונה התחילה משם. אבל העולם שותק ולא מתערב לחסל את המטורף קים ג'ונג און