במיוחד לכבוד שבת והחג: מתכון לעוף צלוי עם ירקות שורש - סרוגים

במיוחד לכבוד שבת והחג: מתכון לעוף צלוי עם ירקות שורש

מתחילים לתכנן את סעודות החג? או מכינים תפריט לשבת הקרובה? אל תוותרו על תבנית עוף צלוי עם ירקות שורש. מתכון למנה עיקרית מנצחת בחמש דקות הכנה

הדס סיון, חדשות סרוגים
במיוחד לכבוד שבת והחג: מתכון לעוף צלוי עם ירקות שורש
  (צילום: יחצ BEKO)

רגע לפני שמתחילים לחשוב על מה להכין לארוחת החג, זה הזמן לתכנן את בישולי השבת. קבלו מתכון לעוף צלוי עם ירקות שורש, שמתאים גם לסעודת ראש השנה, וגם לשבת.

מתכון לעוף צלוי עם ירקות שורש

מצרכים

30 גר' שמן זית
מלח
4 שיני שום כתושות
1 בצל
צרור גזרים (קלופים וחתוכי ראש)
1 כרישה, שטופה וחתוכה לקוביות
700-800 גר' תפוחי אדמה מחולקים לרבעים
4 ירכי עוף
תימין טרי

עוד באותו נושא

חוזרים לאכול בשרי: מתכון לבשר ראש נימוח וטעים

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל- 200 מעלות

2. בתבנית מוסיפים שמן זית, מלח, שום כתוש ובצל

3. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומפזרים על התבנית

4. מוסיפים את הגזרים, כרישה, תפוחי אדמה ותימין בתבנית ומערבבים

5. מוסיפים את ירכי העוף אחרי הסרת העור בכיוון מטה

6. אופים במשך 45 דקות עם כיסוי, מסירים וממשיכים ב- 190 מעלות

7. מוציאים מהתנור ומניחים ל- 5 דקות

______________________________

המתכון באדיבות beko מותג מכשירי החשמל לבית

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו