החגים נמצאים ממש מעבר לפינה, ואיתם יגיע גם הסתיו. אז רגע לפני שהמעלות מתחילות לצנוח, זה הזמן לענות על השאלה: "מה לעשות עם פירות רכים שנשארו לנו?" ולהכין בכמה צעדים קצרים ופשוטים סורבה בייתי שילדים ומבוגרים יזללו יחד.

מתכון לסורבה

מצרכים

2 ביצים
200 גרם סוכר
500 גרם פרי
1 שקית סוכר וניל
2 כפות שמן
מיץ לימון מלימון שלם

צפו בהכנת הסורבה

אופן ההכנה

1. טוחנים את הפרי לתערובת חלקה.
2. שוברים לקערה את הביצים ומקציפים.
3. מוסיפים סוכר וניל, סוכר, שמן, מיץ לימון, ואת מחית הפרי, בהדרגה תוך כדי הקצפה.
4. מעבירים לכלי אטום ומכניסים להקפאה.
5. לאחר הקפאה של כמה שעות שוברים את הקרח ומערבבים, עושים זאת פעמיים.

זוללים בתוך גביעי וופל או בכוסות!