המתכון הבא הוא מתכון טעים ומפנק במיוחד. אך חשוב כי תשימו לב שעוגות ספל אישי הן קינוחים קלים מאוד להכנה, אך גם כאלו המאבדים את העסיסיות לאחר כמה שעות, לכן מומלץ לאכול טריים.

מרכיבים:

1 בננה בשלה
1 כפית של שמן חמניות
1 כפית של חלב
ביצה
2 כפות קמח
1 כף סוכר
קינמון
כמה חתיכות בננה וקוקוס מגורד לקישוט

(צילום: שאטרסטוק)

הוראות הכנה:

טוחנים במעבד מזון את הבננה, השמן, החלב והביצה עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הקמח, הסוכר והקינמון וטוחנים שוב.

יוצקים את התערובת לתוך ספל אישי מתאים לחימום במיקרוגל ומחממים בטמפרטורה מקסימלית למשך 2 דקות. אם התערובת עדיין נוזלית לאחר החימום, משאירים את הספל בתוך המיקרוגל לעוד כמה שניות. מניחים לבלילה להתקרר במשך מספר דקות ומקשטים עם קוקוס מגורד וחתיכות בננה.


המתכון באדיבות המותג TEKA