חוץ לארץ

23 נוסעים לארה"ב נתפסו עם בדיקות קורונה מזויפות

בטיסה לארה"ב אתמול עלה חשד אצל חברת יונייטד איירלנס על בדיקות קורונה מזויפות. המשטרה ומשרד הבריאות תפסו 23 נוסעים עם בדיקה מזויפת. הם הורדו מהטיסה, נקנסו ושוחררו בערבות

23 נוסעים לארה"ב נתפסו עם בדיקות קורונה מזויפות
צילום: (אילוסטרציה: נתי שוחט/פלאש90)

חובת הצגת תו ירוק בטיסות, מביאה אנשים להתחכם ולהציג בדיקות קורונה מזויפות, תוך שהם מסכנים את עצמם ואת שאר הנוסעים בטיסה.

משרד הבריאות ומשטרת ישראל מעדכנים כי אתמול (ד') נתפסו 23 אנשים בדרכם לניו יורק עם בדיקות קורונה מזויפות. את החשד העלתה חברת התעופה האמריקנית יונייטד איירלינס, וזו פנתה למשטרה ולמשרד הבריאות שבדק וגילה הבדיקות נמצאו כמזויפות.

הנוסעים הרמאים הורדו מיד מהטיסה, ועוכבו לחקירת משטרה, שוחררו בערבות נקנסו וכן נמסרו פרטיהם לשלטונות ארה"ב וכן נבחנות אפשרויות נוספות בענישה.

במשרד הבריאות מציינים כי במאמצי האכיפה בשבוע האחרון אותרו 15 אנשים בכל יום עם בדיקות קורונה מזויפות, כלומר מידי יום ישנם מאומתים המגיעים לנתב"ג, מפרים את החוק – נקנסים וחוזרים לבידוד.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

2
2
שמויגר
15.08.21

אלה נתפסו ומה אם האלפים שלא נתפסו ?? מייבאים את המוטציות באלפיהם מטורקיה ומזייפים תעודות בכיף