עכשיו כשהילדים בבית בחופש הגדול זה זמן טוב לגוון בארוחת, ולהכין ביחד עם הילדים אוכל שגם הם יאהבו: מאפינס ברוקולי

מצרכים:

250 גרם ברוקולי קפוא (ניתן גם להשתמש בברוקולי טרי)
3 ביצים
3 שיני שום כתושות
4 כפות שמן
חצי כוס קמח תופח/קמח רגיל
חצי כפית אבקת אפייה
גביע גבינה לבנה/ קוטג'
70 גרם גבינה צהובה מגורדת
מלח ופלפל לפי הטעם

(צילום: שאטרסטוק)

אופן ההכנה:

מערבבים יחד בקערה את כל המצרכים היטב, משמנים תבנית שקעים של מאפינס (מתאים לתבנית של 12 מאפינס) וממלאים כל שקע בבלילה שהכנו.

מכניסים לתנור שחומם כמראש לחום של 180 מעלות, לכ-20 דקות או עד שהמאפינס יציבים וזהובים.

בתאבון!