מצרכים:

1 חפיסת ביסקוויטים לבחירתכם
1 כוס נס קפה מוכן ללא חלב
2 מיכלים שמנת מתוקה
3 וחצי כפות סוכר
כוס חלב
1 סוכר וניל
1 אינסטנט פודינג וניל
1 גביע גבינה לבנה
4 חטיפי מקופלת/ כל שוקולד אחר (לא חובה)

(צילום: שאטרסטוק)

אופן ההכנה:

שכבה ראשונה: מרטיבים את הביסקוויטים אחד אחד בכוס נס קפה ומסדרים בשכבה בתבנית. לאחר מכן, מכינים את מילוי הגבינה: מקציפים יחדיו 2 שמנת מתוקה עם סוכר, חלב, סוכר וניל ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קרם יציב. מורידים את המיקסר למהירות נמוכה, מוסיפים גבינה לבנה וממשיכים לערבל במשךמספר דקות.

שכבה שנייה: משטחים על גבי הביסקוויטים חצי מכמות הקרם.

שכבה שלישית: עוד שכבת ביסקוויטים טבולים בנס קפה, בדיוק כמו השכבה הראשונה.

שכבה רביעית: משטחים את החצי השני של קרם הגבינה שנותר על גבי הביסקוויטים.

שכבה חמישית: מגרדים על גבי העוגה חטיפי מקופלת, או כל שוקולד אחר שתרצו לעטר בו את העוגה.

שמים את העוגה למשך שעה לפחות לפני ההגשה

בתאבון!