מצרכים:
1 חפיסת ביסקוויטים לבחירתכם
1 כוס נס קפה מוכן ללא חלב
2 מיכלים שמנת מתוקה
3 וחצי כפות סוכר
כוס חלב
1 סוכר וניל
1 אינסטנט פודינג וניל
1 גביע גבינה לבנה
4 חטיפי מקופלת/ כל שוקולד אחר (לא חובה)

אופן ההכנה:
שכבה ראשונה: מרטיבים את הביסקוויטים אחד אחד בכוס נס קפה ומסדרים בשכבה בתבנית. לאחר מכן, מכינים את מילוי הגבינה: מקציפים יחדיו 2 שמנת מתוקה עם סוכר, חלב, סוכר וניל ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קרם יציב. מורידים את המיקסר למהירות נמוכה, מוסיפים גבינה לבנה וממשיכים לערבל במשךמספר דקות.
שכבה שנייה: משטחים על גבי הביסקוויטים חצי מכמות הקרם.
שכבה שלישית: עוד שכבת ביסקוויטים טבולים בנס קפה, בדיוק כמו השכבה הראשונה.
שכבה רביעית: משטחים את החצי השני של קרם הגבינה שנותר על גבי הביסקוויטים.
שכבה חמישית: מגרדים על גבי העוגה חטיפי מקופלת, או כל שוקולד אחר שתרצו לעטר בו את העוגה.
שמים את העוגה למשך שעה לפחות לפני ההגשה
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים