ועדת חוץ וביטחון הזמנית התכנסה היום (חמישי) בשדרות עקב סבב הלחימה והצליחה להגיע לטונים גבוהים שירשימו גם את מערכת ההתראה בעיר.
חברי הכנסת איתמר בן-גביר ויאיר גולן הצליחו להתנגח שוב, הפעם מחוץ לגבולות הטוויטר. "הגישה הפאשיסטית שלך לא מקובלת"; הטיח גולן בבן-גביר.

"הובלתם אותנו להתנתקות. תראה מה קורה בגללך! אתה מגרש יהודים. זה התחיל את ההתנתקות!" השיב לו בן-גביר.
בשלב זה, ח"כ אלי אבידר קם והתיישב ליד בן-גביר, בניסיון נואש להרגיע את הרוחות.
גולן לא נשאר חייב והמשיך בטענה הבוערת בו ביותר בעניין בן-גביר: "בצה"ל לא שירתת!" – "כי אתה לא נתת לי, חוצפן!", אמר בן-גביר בזעם.
יו"ר הוועדה אורנה ברביבאי ניסתה להנמיך את הלהבות: "בן-גביר, תקשיב, לכל אחד מאיתנו יש מה לומר" והדגישה: "הגענו לכאן לראשי הראשויות לא כדי לעשות פרובוקציה. אני אומרת לך שהגבול שלך הוא לא בהכרח הגבול של מישהו אחר. בשם היותנו חברי כנסת – באנו לכאן כדי להקשיב"
תגובות
הזבל בן גביר שלא עשה צבא וגרם לכל המלחמה הזאת הפרזיט שחי על דמנו וחשבוננו צרת ישראל אשמדאי
בן גביר דרש להתגייס ונדחה ואתה מקניט אותו? עוד לפני שבדקת.....תתבייש. הוא יותר לאומי משמאלן כמוך. בוש לך
אתה טועה לפני בןגביר התחילו הבעיות ראה מכות ומשיכת הפירות והזקנים לאנשים דתיים והתפרעויות בירושלים
גם אוויל יחרש חכם יחשב... שתיקה שווה זהב... סייג לחכמה שתיקה...
אז למה הם לא מחזירים הם גברים מה מחכים שנמות בשבילם
ולא אני לא שמאלן אני ימין ולא פרייר
איזה שקרים. הוא פשוט השתמט הוא לא נדחה משירות לצהל, הוא לא ביקש לעשות שירות לאומי. כמו רוב הימין הקיצוני, הוא פשוט פחדן! לא סתם בסיירות יש רק שמאלנים
נכון אין לתת לסיקארים לחבל בצה"ל מבפנים סמוטריץ ובן גביר לא שרתו בכלל אפילו לא שבוע ברבנות הצבאית... חחח בן גביר אמר וקיים "כמו שהגענו לסמל הזה (של רכב רה"מ), אנחנו יכולים גם להגיע לרבין". יש לדאוג רק ממלחמת אחים
הרב לסרי: לפי הקבלה גולן יצחצח נעלי בן גביר הודו לה' כי טוב, כי לעולם חסדו ששלח לנו ציר נאמן בכנסת כמו עו''ד הרב בן גביר
בן גביר עשה שביתת רעב כדי להתגייס בעוד השמאל או מנסה לקמבן לילדיו ג'וב קל או השתמטות מלאה. זה ההבדל, והוא לא יושתק לעולם.
יאיר גולן אידיוט יאיר גולן אידיוט
יאיר גולן = האנטיביוטיקה נגד הזיהום הפשיסטי הלוואי שירבו גיבורים כמותו בישראל. הלוואי שיתמעטו המשתמטים מהצבא והרמאים שעשו תואר אקדמי בעת שהיו רשומים כאברכים.
להמשיך איך אני נהנה כשיאיר גולן וזנדברג מופיעים בתקשורת. מתענג. אני ממש שומע, פיזית, את המנדטים עוברים מהשמאל לימין. תמשיכו להתראיין, אתם עושים לימין אחלה תעמולה.