תהיו הראשונים להתעדכן!
נרשמים לניוזלטר של סרוגים ומקבלים מדי יום את החדשות והעדכונים הכי חמים ישירות למייל.
במוצאי שביעי של פסח נחגוג את המימונה, החג של יהודי מרוקו ועדות המזרח שהפך לחג של כולם. אז למה לא להתחיל את החגיגות כבר מעכשיו? לכבוד החג השני סידרנו לכם 5 מתכונים מהמטבח המרוקאי שיעשו לכם חג שמח במיוחד!
מוכרת גם בשם מחאמר מרוקאית, מתכון קל וטעים במיוחד לפסח (ולא רק) שמכינים מתפוחי אדמה וביצים קשות עם הירקות שאוהבים. לצפייה במתכון לחצו כאן
(צילום: שטארסטוק)
סופ"ש קריר לפנינו ומה יותר כיף ממרק מחמם ומנחם שיש בו הכול? אז אם כבר נמאס לכם מהקנידלך, סידרנו לכם מתכון למרק חרירה מרוקאי בגרסה כשרה לפסח. לצפייה במתכון לחצו כאן
(צילום: נמרוד סונדרס/ מאסטר שף)
חולמים להכין דג ברוטב בלתי נשכח? זה הרבה יותר פשוט ממה שאתם חושבים. קבלו מתכון לדגים ברוטב פיקנטי שכיף לאכול גם עם המצות. תתכוננו למחמאות! לצפייה במתכון לחצו כאן
(צילום: שטארסטוק)
הגיע הזמן לגלות אחת ולתמיד את הסוד של הסבתות לקציצות עסיסיות. מתכון פשוט וטעים במיוחד לקציצות עוף, ברוטב עגבניות עשיר עם זיתים ירוקים שתשמחו לאמץ לחג הקרוב. לצפייה במתכון לחצו כאן
(צילום: נמרוד סונדרס/ מאסטר שף)
קדירת בשר עשירה עם פירות יבשים, שתשדרג לכם את החג והשבת. כך תכינו אותה שלב אחרי שלב. לצפייה במתכון לחצו כאן
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו