אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

הלהיט לחורף: מתכון קל למרק חרירה מרוקאי

אחרי כל הסופגניות, הגיע הזמן לתת לגוף מרק בריא ומחמם. מתכון למרק חרירה מרוקאי שכולם אוהבים, עשיר, מזין ומנחם שתשמחו לאמץ בחורף- כך תכינו אותו שלב אחרי שלב

אחרי כל הסופגניות: זה המרק שאתם צריכים
  מרק חרירה מרוקאי (צילום: נמרוד סונדרס/ מאסטר שף)

מתכון למרק חרירה מרוקאי

אחרי כל הסופגניות, הגיע הזמן לתת לגוף מרק בריא ומחמם. מתכון למרק חרירה מרוקאי שכולם אוהבים, עשיר, מזין ומנחם שתשמחו לאמץ בחורף- כך תכינו אותו שלב אחרי שלב

מנות: 8 | פרווה

מצרכים:
1 כוס חומוס מקופסת שימורים/ קפוא
1 כוס עדשים מקופסת שימורים/ קפוא
1 בצל גדול קצוץ
1 צרור כוסברה
1 צרור פטרוזיליה
3 גבעולי סלרי קצוצים
1 קופסא עגבניות חתוכות דק
3 כפות מיץ לימון טבעי מאסטר שף
כפית וחצי כמון
מלח לפי הטעם
כפית פלפל לבן גרוס לפי הטעם
3 כפות שמן זית

להגשה:
זילוף מיץ לימון
כוסברה קצוצה

הוראות הכנה:
1. בסיר גדול מחממים שמן זית, ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את השום ומערבבים.

2. מוסיפים את עשבי התיבול בזה אחר זה, ומקפיצים במשך מספר דקות. מוסיפים את גרגירי החומוס, את מיץ הלימון ואת העגבניות ו-3 כוסות מים.

3. מוסיפים את העדשים השחורות ואת התבלינים, ומבשלים על להבה נמוכה במשך 35 דקות. אם המרק מסמיך יתר על המידה מוסיפים מים רותחים לפי הצורך.

4. בהגשה – יוצקים את המרק לקערה, מזלפים מיץ לימון, מפזרים מעט כוסברה טרייה ומגישים.

חורף חמים וטעים!

==============

המתכון באדיבות המותג 'מאסטר שף'

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו