רן כרמי בוזגלו זכה בתביעת דיבה נגד אבי בן דוד על כתבה שפורסמה ב"כל נס ציונה". זכייתו בתביעה באה לאחר שלא הוגש כתב הגנה לביתא המשפט מצד הנתבעים, ובית המשפט הוציא פסיקתא שהעניקה לכרמי בוזגלו את מלוא סכום התביעה – 100,000 ש"ח.
בכתב התביעה טוען בוזגלו כי יוחסו לו שקרים על ידי הנתבעים בכתבה אותה פרסמו ובה נכתב "ככל שמספר תומכיו המגיעים עמו לצומת הקניותר בנס ציונה קטן יותר, עוצמת המגאפון של כרמי בוזגלו רק גדלה… עכשיו הוא גרר גם את רבין ז"ל לאמירות שלו". לטענת כרמי, בכך יוחסו לו דברים שאמר כביכול נגד ראש הממשלה לשעבר יצחק רבין ז"ל.
כאמור, לאחר שלא הוגש כתב הגנה בתביעה, הרשמת שלי רוזמן פרקש מבית משפט השלום בראשון לציון קבעה כי התביעה תתקבל במלואה.
כרמי מסר בתגובה: "איני מתכוון להניח לאיש לפגוע בשמי הטוב ואני נחוש לבלום את התופעה המכוערת בה מרשים לעצמם עיתונאים להכפיש כל מי שעמדותיו אינן מתיישרות עם הנדסת התודעה שהם מייצרים".
"העובדה שבן דוד לא טרח להגיש כתב הגנה מוסיפה חטא על פשע ומפגינה זלזול בי וגם במערכת המשפטית. אני מקווה שפסק הדין ישמש תמרור אזהרה לנמהרים למיניהם שזוממים לפגוע בי ובפעילותי הציבורית".
עוד נמסר כי "הכסף שישלם בן דוד ינותב לטובת החיילות והחיילים המופלאים שלנו. אמשיך לפעול בנחישות, בהתמדה ובעיקר ללא מורא".
מה דעתך בנושא?
31 תגובות
10 דיונים
גדי גדות
ככה השמאל מסתייע בתקשורת עם שקרים כבר שנים !!!.. יישר כח י!!
23:39 30.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
היושב במרומים
בתגובה ל: גדי גדות
...בטוח שכרמי יודע שבין החיילים והחיילות הנפלאים שלנו יש הרבה "שמאלנים" (=בוא העריך אותם בחצי)
01:17 31.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אני 2
בתגובה ל: גדי גדות
/ מעניין מאד! ימין בעל ערכים אמור קודם כל להבנות מהמקורות. לעמוד קבל עם ועדה ולקלל ציבור שלם למיטב הבנתי זה מעשה נבלה. חוזרת ואומרת שהיו בחולון חיילים קרביים, הורים שכולים, וסתם אזרחים ישרים. את מה ששמע חנן קרוטהמר הי"ד בחברון( אנחנו בני דודים מדרגה 3 ) קריאות שינאה ושיטנה, גם אנחנו שמענומרן כרמי רק כי אנחנו רוצים ממשל ערכי והגון. קריאות " איטבח אל יהוד" ששמעה המדפחה שלי בצפת אינן שונות מהקריאות נוטפות הארס שיצאו מפיו.
10:18 31.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עמי מאשדוד
כרמי היקר ישר כח אל תחשוש מהשמאל וממהנדסי המחשבה חזק ואמץ
19:47 30.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
היושב במרומים
בתגובה ל: עמי מאשדוד
...נדמה שמהנדס התודעה מספר 1 זה bb התועמלן. אבל מה שנחמד זה שbb במדיניות שלו הוא השמאלני והמתקפל ביותר מכל ראשי הממשלה שהיו כאן.
01:21 31.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אביתר
רן כרמי בוזגלו אתה המלך!!!
16:04 30.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אני 2
בתגובה ל: אביתר
/ רן כרמי עם התוספת שהלביש לעצמו ( בוזגלו), ניצח ניצחון טכני בלבד. בית המשפט לא התייחס למהות; דברי שינאה ורפש שנאמרו על ידו באמצעות מגפון ; אלה לכך שלא הוגשה הגנה. המסר כאילו בית משפט התייחס למהות דבריו מוטעית. לקרוא לחיילים קרביים שחרפו נפשם בשמות גנאי; עובר כל גבול לגבי יהודים ובכלל. מוזר שבן של הורים שהגיעו מאירופה חוזר על אלמנטים פשיסטים אלו.
17:52 30.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חנן אזולאי
נאווה את עבריינית עלובה היידה ביבי המלך
15:49 30.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לוי חגי
בתגובה ל: חנן אזולאי
אכן ביבי מחל השחיתות
13:39 31.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
קתרין
כל הכבוד לרן אין ספק שהאיש הוא אחד היותר ציונים בן אדם משכמו ומעלה
13:28 30.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אני 2
בתגובה ל: קתרין
/ לשבח, להלל, ולקלס- אדם שאולי הוא היה ערכי אך מרגע שהוא נוהג לקלל, לשאת דברי שינאה ושטנה: כלפי לוחמים בעבר, ומשפחה שכולה, רק כי הם רוצים מנהל תקין , לא נשמע טוב.
13:53 30.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נאוה
הנדסת התודעה במדינה הזאת רשומה על שמו של העבריין בינימין נתניהו. הוא זה שקרע את העם לשניים הוא זה ששיקר הסית ותוך כדי כך גנב רימה ונאחז בכוח בשלטון. מר...
הנדסת התודעה במדינה הזאת רשומה על שמו של העבריין בינימין נתניהו. הוא זה שקרע את העם לשניים הוא זה ששיקר הסית ותוך כדי כך גנב רימה ונאחז בכוח בשלטון. מר כרמי הוא תופעה בזויה של בריון גס ואלים הפועל בדירות המאפיונר הנאלח!
המשך 13:26 30.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אאא
תואכלי את הלב !
14:47 30.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שני מן
בתגובה ל: נאוה
לא נאווה יותר סתומה.
15:10 30.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יורם השרוני
בתגובה ל: נאוה
תמשיכי לראות את ערוצי 12 ו13 שם מהנדסים לך את התודעה כמו בסין , שטיפת מוח מדי יום ביומו אחוזת טרוף של שי את נתניהו
15:35 30.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רמי
רן כרמי בוזגלו הוא פאשיסט. שיתבע אותי, בבקשה!
10:11 30.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גגג
בתגובה ל: רמי
. אתה בחור "אמיץ". המילה פאשיסט אינה עבירה. תכנה אותו בשם אחר, תשאיר את פרטיך המלאים והוא יחזור אליך בהקדם.
10:31 30.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אחמד הקולה
בתגובה ל: רמי
אתה שפן מקלדת שים פרטים ואיזה ציוץ ממש פוגעני
13:17 30.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
פסיקתא מלשון הארמית
08:17 30.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אהרון לוי
כמה שטויות בדיווח. יגישו ישר ערעור
04:43 30.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
כרמית
בתגובה ל: אהרון לוי
הערעור יידחה מראש
05:44 30.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גל גיל
רן תמשיך בדרכך ותהיה נאמן לה, ישר כוח, לא שמענו עליך מזמן, כניראה שמנסים להעלים את פעולותיך מעיני הציבור. כהרגלם בקודש, ישר כוח רן , אחד ויחיד!!!!
03:09 30.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר