משטרת ישראל עצרה חשוד באיומים בבאר שבע. בליל שבת המשטרה קיבלה דיווח אודות חשוד אשר איים על זוג נשוי שעה שטיילו בבאר שבע. האיומים התרחשו לאחר שהגבר העיר לנהג הרכב על נהיגתו.
על פי החשד, בעודו משמיע איומים הבדואי אחז בידיו תחמושת, פריט שנראה כמו כלי ירייה והמשיך בנסיעתו. שוטרים הגיעו למקום, פתחו בסריקות ונפתחה חקירה.
מהלך החקירה נודעה זהותו של חשוד ולפני זמן קצר שוטרי היחידה ללחימה בפשיעה בתחנת באר שבע, שוטרים מיחידות האופנועים של יס"מ נגב, יחידת יואב, ושוטרי כוח המשימה למאבק בבריונות והאלימות ביצעו פעילות בתל שבע מהלכה אותר החשוד תושב היישוב כבן 30.
בחיפוש ברכבו נתפסו חומרים חשודים כסמים מסוכנים מסוגים שונים וכן תחמושת קליעית. החשוד נעצר ונלקח לחקירה.
מהמשטרה נמסר לאחר האירוע: "אנו רואים בחומרה אלימות מכל סוג שהיא ופועלים כל העת נגד פשיעה, בריונות ואלימות באזור במגוון כוחות ואמצעים. עם קבלת הדיווח אודות המקרה, בוצעו סריקות ונפתחה במשטרה חקירה".
"נמשיך לחקור את המקרה ביסודיות ולבצע את כל הפעולות הנדרשות במטרה למיצוי הדין".
מה דעתך בנושא?
9 תגובות
0 דיונים
יהודי
בטח כבר שוחרר
22:06 03.04.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נועם
אני אוהב רבנים
18:50 03.04.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נועם
יש מסגדים גם בקריית שמונה ובירושלים ובתל אביב ובבאר שבע
17:32 01.04.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
צורי
וכל הבדואים בדרום הם מסתננים מסיני
13:05 31.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חנה אחיאל
כל הכבוד רן כרמי אדם שמאמין בצידקת דרכו לו מוותר
17:10 30.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נועם
הרבי מלובביץ' ישו מוחמד הנביא מואפק טריף
16:45 30.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גיל תמיר
כמובן שתוך כמה שעות הוא יחזור להתפרע בכביש, כבר שנים ההפקרות הזאת נמשכת בכבישי הדרום, פשות סכנת נפשות ואף אחד לא עושה כלום.
12:38 30.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נתנאל
הבדואים בדרום מרגישים מחוזקים עכשיו. ביבי תומך בהם
06:42 30.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
משה
לא מספיק שאתם רק רואים בחומרה את המעשים יש יום יום.תתחילו לפעול לא רק לראות ועוד בחומרה.חחחחח עצוב
22:59 29.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר